Miss Vasiliki

onsdag 5 maj 2010

SNÖRRRRRVEEEL....

Go morron alla glada, friska, krya människor!

Usch å fy va förkyld jag e! Tog mitt första träningspass, pump, i måndags, kände liksom att de va dags efter 2 månaders "vila". Kommer hem efteråt å känner på nåt sätt att "nåt va på g" om ni förstår va jag menar. Å PANG, så smällde de till över natten me halsont å snuva å hosta, å här sitter jag nu me snörvel i näsan å hosta i halsen. FUUUCK! MÅSTE bli frisk till på fredag asså, eller åtminstone någorlunda frisk...de väntas ju äventyyyyyr! Jag säger bara: ALLEGRINI! De ni...he he...japp!

Nu e jag så trött i kroppen efter slit å släp å städ å packning å barn å hem å allt va faaaan de nu e jag dras me varenda eviga dag. E SÅ  K U N G L I G T jävla trött på allt nu! Sen oroar jag ju mig över ekonomin i sommar, jag menar, för ett tag sen va jag ju medlem i Tusen och en Schlager, men fick kicken av J, för ett tag sen så skulle jag ha en inkomst under sommaren, men de får jag ju inte nu eftersom jag fick kicken av J. Så...visst e jag orolig över hur allt ska gå? Eftersom jag studerar så får jag ju csn, men inte under sommaren, å eftersom moderaterna ändrade reglerna (a-kassa under sommaren för studenter e ej längre aktuellt) så har jag stooora jävla problem kan man ju säga. Å jobb? Hmmm, ska vi se...HUR FAN SKULLE JAG FÅ IHOP DE MED 2 BARN HEMMA UNDER HELA SOMMARLOVET DÅ?? Ensam? A visst...tjeeena mittbena, krävs ju ingen direkt Einstein att räkna ut den ekvationen, den går ju inte rrrrrriktiiiiigt ihop va. Men har jag tur eller att ödet har en väg för mig så kanske allt ordnar sig ändå, who knows?

Va längesen jag va på bio faktiskt. Kanske skulle ta en bio på söndag kväll eller nåt? Kommer ju visserligen hem på söndag... Äh, de får bli en annan gång. Kan inte tänka på nåt annat än min säng just nu. Måste lägga mig! Måste bli frisk... Asså grejen e ju att jag har värsta jävla pms:en oxå! Precis som om  inte förkylningen e nog liksom. Ska ni allt se att jag kommer att ha min "ryska invasion" i helgen, även om dom inte e så jäävla elaka mot mig så e de ju ändå trist att ha de just över helgen, fan oxå. Magen e svullen, gått upp typ 1,5 kg, a inte för att de innebär att jag e stor för de, men de e faaaan inte roligt asså, humöret ska vi inte prata om. Känner mig som bruden i Exorcisten vissa stunder, men de e ju klart, de bor ju ALLTID en liten jävel i mig! Ha ha! Som tur e så går de ju över ganska snabbt, så e de, har man en grekisk pappa å en finsk mamma så e de ju ganska naturligt att de ligger i ens natur att ärva just dom specifika generna!

JAG IDAG:    EN GREKISK FINNE MED JÄVULUSISK TRÄNINGSVÄRK, EN KRAFTIG FÖRKYLNING Å PMS. Sug på den ni!

Känns skönt å va jag. Jag e jag, å jag älskar faktiskt mig själv just nu, även om inte mitt liv e perfekt så älskar jag mitt liv som de e just nu. Jag e FRI! Jag e fri till att göra vad jag vill när tillfälle ges. Å vet ni vad? Jag kommer att leva mitt liv hädanefter, får jag en chans, en hand som sträcks ut, så kommer jag att ta den. För tar jag inte chansen idag så kan de va försent i morron, å då har jag inte en aning om vad den chansen hade inneburit för just lilla mig.


Några visa ord:

För att lära känna din sanna natur måste du vänta tills ögonblicket är inne och omständigheterna är de rätta. När den stunden kommer känns det som att vakna upp ur en dröm. Du inser att det du upptäckt tillhör dig och att det inte kommit till dig utifrån.

Buddhistisk sutra