Miss Vasiliki

tisdag 18 maj 2010

? Frågetecken?

"JAG VILL INTE DÖ NYFIKEN"

Detta citat hörde jag på radion idag. Hmmm, tänkte jag, de där stämmer ju faktiskt på mig! Jag vill verkligen inte dö nyfiken, jag e en äventyrare, en person som gillar utmaningar å nya saker, en sökare e jag. Jag söker mig till nåt nytt, nåt spännande, nåt annorlunda, hela tiden, har nog alltid gjort det å kommer antagligen alltid att göra det tills jag funnit min trygghet och en stabil grund att stå på. Men till vilket PRIS? Vad e jag beredd att offra för att jag e den jag e? Eller vänd på de, vad e ANDRA beredda att offra för att jag e den jag e?

Det jag fått lära mig e att många vill gärna umgås med mig, många vill inleda nåt me mig, många faller för både mitt utseende å personlighet å tycker att jag e "en ball brud" som inte e som alla andra. Kul...eller? Jo visst e de kul! Men hur länge då? Tills jag faktiskt visar att jag HAR en normal sida oxå? Att jag faktiskt HAR pms å både rapar, skiter å fiser? Att jag faktiskt HAR ett behov av att få vara "liten" å liksom bli omhändertagen, att jag faktiskt kan bli ledsen, arg, förbannad? Att jag inte alltid e så jäääävla ball?

ATT JAG E JAG? ATT JAG E UNIK? ATT JAG VILL KUNNA BLI OMTYCKT Å ÄLSKAD FÖR ALLA MINA OLIKA EGENSKAPER Å SIDOR?

Har gått igenom ett helvete ganska många gånger i mitt liv. Ibland har det varit självvalt, ibland inte. Jag har gjort väldigt mycket dumt i mitt liv, men...JAG ÅNGRAR INGENTING! Varför? Jo, för allt jag gjort, allt jag sagt, allt jag utsatt både mig själv å andra för, allt det ser jag som en erfarenhet, en läxa jag lärt mig, misstag som har gjort mig mycket starkare, misstag jag aldrig mer kommer att göra om. Men e de NÅT jag verkligen lärt mig så e de att aldrig nånsin mer i hela mitt resterande liv bli utnyttjad! För det har jag blivit så många gånger av många människor å pga många olika saker. Men aldrig aldrig mer...de e de värsta man kan göra mot en annan människa, att utnyttja nån, trycka ner nån så jävla hårt, trampa på en, fan, nästan spotta på en, e de värsta man kan göra mot en annan person.

Så dåliga erfarenheter e inte så jävla dumma ändå, dåliga erfarenheter kan bli bra erfarenheter genom att ge en en tankeställare som man får suga på å förhoppningsvis göra nåt bra av de. För de har jag gjort!

Så Fuck Off alla ni som tror att ni ska kunna utnyttja mig, de kommer inte att funka! E alldeles för smart för det, e för smart för ER, genomskådar er direkt...