Miss Vasiliki

tisdag 9 november 2010

Spinning around som en guttaperkaboll...

Vaknade me ett ryck i morse...jiiisseees vilken jävla panik jag fick när jag insåg att vi försovit oss!! Skulle satt klockan på 06:30 som vanligt, men glömde de igår natt efter att jag pluggat klart, vi gick upp 08:20!! HEERRE Gud vilken eld i röva vi fick allihop! Duscha, frukost, kaffe, kläder både till mig själv å barnen, vi va i skolan EN timme senare, DE kallar jag ta mig fan tempo asså. Sen va de bara att bege sig hemåt i snöblasket, å plugga till engelskatentan! Fy fan vilken huvudvärk jag har haft idag (nej INGEN baksmälla som vissa anonyma personer antagligen tar förgivet), tacka vet jag treo, hade aldrig pallat dagen annars, å definitivt inte tentan som tog mig nästan 2½ timme att göra. Bara snurrade runt i huvudet på mig till slut.

Anyway, nyårsplanerna har gått i lås å bom minsann! Va de blir för destination tänker jag INTE uttala mig om här...ååååå nej, de vore ju för fasen rena rama självmordet om man tänker på Anonyma Familjen som antagligen kommer me sina idiotiska kommentarer ännu en gång. Jösses...så NÄ, de håller jag för mig själv! De ENDA jag kan säga e ju att de blir jag å Tess som åker iväg ifrån den här stan, till en hemlig destination å nya roliga äventyyyr! Tjohoo!! Ska bli underbart...underbart!

Jävligt mycket just nu, skolans alla 5 ämnen börjar kännas nu...idag hade jag TVÅ tentor, i morron har jag en till, i nästa vecka e de en hel jävla drös me tentor, böcker som ska analyseras i engelska, Billy Elliot som ska analyseras (filmen...INGEN lätt dialekt ska jag be att få tala om), religionsarbete till förbannelse, det enorma nationella provet i engelska närmar sig me stormsteg dessutom. Samhällskunskapen ska vi inte prata om...men de närmar sig slutet! Å DE känns alldeles alldeles underbart! Då har jag min behörighet till att läsa vidare om jag hade velat de, men hoppas i första läget på att få jobb så klart. Har sökt jobb lite överallt nu, fick ett positivt besked på SHOCK faktiskt! Men eftersom min mobil inte har varit fungerande pga att mitt ex spärrat den enbart för att jävlas å inget annat, så vet jag ju inte om dom ringt mig. Därför ska jag dit i morron på en liten visit! Hoppas verkligen verkligen på att få jobb där! MIN butik lixom! ÄLSKAR deras utstickande häftiga kläder, älskar den stilen, älskar ALLT som har me SHOCK att göra!!




Annars e väl allt som vanligt! Inge könstigt alls. "The Pain in the ass" håller ju som vanligt på å jävlas, ye ye ye, fortsätt lixom...herre gud så patetiskt... Nu e de ju faktiskt så här va, att de som har hänt kan man ALDRIG få ogjort, de som händer å sker just NU e ju de som man ska fokusera på, oavsett va de e. Bara å se framåt å ignorera sånt man inte kan göra nåt åt å hoppas på ljusare tider å bättre dagar me positiva tankar hur svårt de än kan vara ibland. I alla fall för mig, kan ju inte prata för nån annan, de som JAG i alla fall inte gör e å lägga mig i andras liv, va dom gör, om dom har gymnasiekompetens eller inte, hur de kommer sig att dom inte kunnat behålla ett jobb längre än si å så länge, åsikter om deras utseende å intelligens (JA DE E EXAKT SÅNA KOMMENTARER JAG FÅR SOM JAG SJÄLV VÄLJER ATT INTE PUBLICERA!)
PISS OFF!!

Fatta patetiskt eller?? Shit pommfritt...lägga sig i nån annans liv lixom? Har man inget bättre för sig? Snacka om att ha ett fullständigt händelselöst liv om man måste lägga sig i MITT? Fast å andra sidan e de ju jävligt kul att MITT liv e så fantastiskt roligt att nån patetisk idiot har lust att lägga sig i de! Hahahaha! Kul faktiskt!










GÖTT!