Miss Vasiliki

torsdag 8 juli 2010

Equal liksom!

Japp! Faaan oxå...min usb-kabel till mobilen har jag förlagt nånstans, fattar inte var jag har lagt den!! Blir gaaaaaleeeeen! Har HUR mycket foton som helst att lägga upp, men de får vänta...tills jag hittar den, då jäklar blir de till att lägga upp foton både från midsommar å annat oxå. Anyway, anyhow.

De här me att ligga på samma nivå e intressant tycker jag. Igår skrev jag om beslut å idag skriver jag besluten som togs igår som jag behandlat å kommit till insikt. Jo, så här e de i min lilla blonda värld, jag tror att om man inte ligger på samma nivå, oavsett förhållande, så e de dömt ifrån början. Många många människor har passerat mitt liv, olika kön, olika åldrar, olika utseenden å personligheter, å ALLA har lämnat olika spår efter sig. Många har stannat kvar, andra har dragit. Dom som inte längre finns kvar i mitt liv har jag inte varit på samma nivå med, å därav en separation helt enkelt, både vänner, pojkvänner å tillfälliga förhållanden.

Igår förstod jag varför de på nåt sätt blev "fel" me JBE, de blev ju fruktansvärt fel för att vi just då, i hans lilla värld inte låg på samma nivå. Tror att han blev skiträdd å bara liksom "ööööööh...å nej!", MEN vi ligger på exakt samma nivå, vi e EQUAL när de kommer till förhållanden. Vill inte ha nåt förhållande, fy faaaan heller, en massa jobbiga krav som ställs, en massa frågor om allt, behöver ingen extrapappa till mina kids heller, jag klarar båda föräldrarrollerna galant, förhållande liksom? NEJ, de vill jag verkligen inte ha i mitt liv just nu. Detta förklarade jag, å fick ett TACK tillbaka...de räckte för mig, för honom oxå, för nu vet vi båda två var vi har varandra, nämligen lite "lattjo lajban" när vi väl ses. Fucking wonderful brorsan!!

Livet e allt gött ändå. Älskar mitt lilla liv. Mitt nya liv! Min nya lägenhet mitt i centrum. Mina 2 underbara kids. Min underbara T som har ställt upp så fantastiskt mycket för mig, ÄLSKAR DIG MIN ÄLSKADE VÄN! Älskar Halmstad för att de ger mig de jag behöver för att ha roligt, kravlöst, underbart härligt!

Livet behöver inte vara perfekt för att vara underbart!

Peace, Love n´ Understanding.