Miss Vasiliki

onsdag 18 januari 2012

inhägnat eller vidöppet...

Vissa människor förstår jag mig absolut inte på det allra jävla minsta... Oftast kan jag förstå de flesta människor nånstans i det dom berättar eller står för, behöver inte göra de till 100% men nånstans kan jag förstå ett visst tänkande å varför dessa personer agerar som dom gör å att dom har de åsikter dom har. Men vissa personer...oh my god säger jag bara! SNACKA om att leva i nån liten parallell värld där inget annat än DERAS åsikter å leverne existerar. Lever man inte efter dessa idiotiska "regler" å inrutade liv, ja då e man näst intill kriminell, beter man sig inte som dessa personer så e man en alien från outer space nånstans. Fy fan va inskränkt...!! Å att dessa människor t o m har MAGE att försöka få ett barn (som just nu e otroligt socialt, jätteglad å framåt, hälsar, syns, VILL ta för sig, ett barn som kommer att utvecklas till nåt helt fantastiskt en dag om man låter det vara SIG SJÄLV...) att bli nåt helt annat, ett barn som inte får synas eller höras, ett barn som e en tyst liten grå mus...TYCKER JAG E RENT FÖR JÄVLIGT!!

Får man inte lov att va sig själv? Får man inte lov att va annorlunda? Får man inte lov att va den man ÄR å inte som alla andra som enligt mig SJÄLV inte VÅGAR va nåt annat än EN I MÄNGDEN?

Ååååååhhh nej...de går ju inte, för då sticker man UT å de e ju fruktansvärt fult i detta avlånga land som har en bajslag som kallas för Jantelagen, som jag tycker man kan stoppa upp nånstans. USCH för såna människor...usch för människor som inte kan låta en vara ifred å hela tiden ska försöka trycka ner en p g a ens personlighet. Dra åt helsicke me dom, för jag tänker då ALDRIG sätta mig i ett hörn som en jävla kärring å gnälla på hur andra beter sig å inte ens ta åt mig av detta underbara liv som hela tiden ger en så mycket möjligheter å äventyr! För DET gör jag å tänker göra så länge jag e levande på jorden i alla fall, å de e nåt jag säger till mina barn varenda dag... "TA VARA PÅ LIVET Å VA DEN DU ÄR Å SKIT I ALLA ANDRA"

Min finaste älskling...

Kärlek på Nyår!

Hahahaha!! Dragit upp byssorna som FAAAAN!! å dansar nåt..

..konstigt, Anna min polare tog fotona...