Miss Vasiliki

onsdag 29 september 2010

shit pommfritt asså!!

SJUUKT otroligt att så mycket kan hända på en å samma gång! Vet inte vilken ände jag ska börja i asså!

Först blir jag råförkyld vilket innebär att jag missar både plugg (där de just nu e otroligt mycke å krävande arbete), sen missar jag min träning, jag sover dåligt (vilket jag gör ändå), PLUS att jag inte kunde göra min historiatenta och måste vänta till omprovet i november. SEN pajar min dator...fy faaaaan säger jag bara! Min dator fick sig ett spel å bara la av, alla inställningar började slås ut, en efter en försvann, världens jävla trojan lixom. De allra värsta e att jag FAKTISKT har inte ett utan TVÅ virusprogram som jag trodde skulle kunna rädda mig ur just såna här jobbiga situationer, men shit happens... Ringer till 3 där jag har abbonnemanget, dom dirigerar om mig till HP (min dator e en HP), dom dirigerar om mig till 3 IGEN som gör samma sak. Jag får krupp å panik å säger att jag BEHÖVER FUCKING HJÄLP?? Hur svårt kan de va? Får till slut, efter TVÅ dagar, prata me en tjej som va väldigt säker på att de e ett virus jag fått på datorn å att jag måste beställa recoveryskivor från den å den sajten som gör en helt nu fabriksinställning på datorn... Hmmm, ska vi se här...va händer DÅ tror ni??

JO, DE SKA JAG TALA OM!

ALLA MINA DATA, D V S, ARBETEN, FOTON, FILER, MUSIK, O S V, O S V, FÖRSVINNER!!

Hur glad e jag på en skala tror ni? Eh...inte så förbannat glad NEJ! Men de finns inte ett skit att göra åt de annat än att äta upp skiten å ta de för va de e. Har i alla fall fått låna en dator av Stephanies pappa vilket jag tyckte va otroligt snällt gjort av honom eftersom jag verkligen behöver en dator i plugget OCH hemma.

Anyway, sen har jag haft problem me en faktura på nästan 5000 kr. En låssmed va här den 1 augusti sent på kvällen eftersom mitt överlås här i lägenheten pajade så att min nyckel gick AV i låset. Enligt honom ska hyresvärden betala fakturan eftersom JAG inte satt i låset, enligt hyresvärden ska mitt försäkringsbolag hjälpa mig, enligt mitt försäkringsbolag så kan dom tyvärr inte göra nåt eftersom de e en hyresrätt å bad mig vända mig till hyresgästföreningen... JEEESSSSSUUUUUSSSS!!! hjälp lixom!?! Seriöst? Finns de INGEN som vet hur jag ska göra? Ska ringa till hyresgästföreningen idag för å checka lite hur dom tycker att jag ska göra å va jag ska ta mig till...för 5000 spänn....DE har jag inte just nu ska jag be att få tala om!

Sen e de en "vänlig själ" som anser att jag ska betala för sånglektioner jag inte har tagit! 6 stycken sånglektioner som skulle ha betalats FÖRRA året i augusti, som "nån" har skitit i att betala så de har gått till kronofogden som i sin tur skickade ett krav till MIG (??) å de kravet ska då betalas omgående. EEEH...ska vi se här nu...ska JAG betala för sånglektioner jag inte har tagit?? För att? De e kul att slänga ut pengar i onödan? Såvitt jag själv vet så va de just J å J som tog dom lektionerna...så? FAAAN sluta jiddra me mig, orkar inte me idioter som tror att jag e dum i huvudet. Jag vet exakt va jag kommer att göra i just de här fallet. Nämligen ringa till personen som e ansvarig för just dessa sånglektioner, hon har allt dokumenterat vilket innebär att de finns underlag för att jag inte har tagit EN ENDA lektion. TJOFF så skickas fakturan tillbaka till den person som faktiskt ska HA den egentligen.

Så nu har de varit jävligt mycke asså! Å mer e de, men de orkar jag inte skriva om därför skiter jag i de!

Gött mos!