Miss Vasiliki

måndag 31 oktober 2011

wooohoooooo!!! pickabooo!!

TJO på er! JÄTTELÄNGESEN jag skrev! Men de har varit mycket annat som kommit emellan, som t e x en förbannad dator som strulat till MAX, å därför har jag valt att skita i att blogga eftersom den strulade så mycket. Anyway, de har hänt en helsickes massa i mitt liv! En massa saker som får mig att va såååå lycklig! Har bl a fått ett jooooobbbb, me världens goaste kollegor, människor som får mig att skratta i stort sett dagarna i ända. Jobbar på en lunchrestaurang, mellan 600-800 gäster om DAGEN så ni hajar att de e full rulle mellan 8 - 16 typ varenda dag. Men jag trivs som fisken i vattnet, kunde inte fått nåt bättre faktiskt! De mest ödmjuka å mest underbara chefer som finns, helt fantastiska verkligen, får ut ALL överskottsenergi jag har i denna Duracellkanin kan jag ju lova!

Sen har jag ju ett förhållande oxå...oj oj oj...trodde nog inte många skulle ske just MIG! Men tji fick ni serru;) för jag har världens bästa B...som jag inte trodde fanns på denna planet, en människa som fått mig att inse att jag måste kunna tillåta mig själv att KÄNNA. Å tro mig folks...jag KÄNNER, äntligen gör jag de igen, men fy faaaan vilken tid de har tagit, de har varit värt de, i promise, för de har gått RÄTT till för en gångs skull. Allt känns så fantastiskt underbart, e så lycklig me allt i mitt liv just nu å jag hoppas att de fortsätter så här ett tag, har ju inte direkt haft de lyckliga ödet me mig om man säger. 
Min älskling!!
min finaste...som e mitt hjärta...

Tja, annars har de varit piratfester (fotot längst upp t e x...å fotona på B...) å mycket hemmakvällar, bio, umgåtts me vänner, bara mått bra å chillat helt enkelt. Blir nog lite party party till helgen skulle jag tro, e ju barnledig å tänkte gå på en födelsedagsfest på lördag, blir nog utgång osså. Jodå, jag mår bra...allt ordnar sig till slut! Lägger ingen större energi på idiotgrejer längre, sånt där som jag tidigare kunde lixom ta åt mig av, skrattar mer åt de faktiskt. Har haft mycket tankar å funderingar när de gäller ganska mycket, men de e ett annat inlägg!

Puss å kram på er!!

Lite blandade foton som tagits!
Jag å Anna på Dubliners

Piratfest! Patrik (som  hade festen) å min älskling!

Putteee!!

På G till the Piratfäääääst!!

Mina bästaste stjärnor!

Min Sessa å Jag

Min nya tatuering! Snart kommer oliver till vänster!