Miss Vasiliki

söndag 11 juli 2010

Life is fucking goood!!

SÅÅÅ varmt här idag! Värsta regnvärmen, över 30 grader, kan knappt andas, men GUD som jag älskar det!! Skulle ha åkt ut till Delsjön igen, men de började verkligen ösregna, sånt riktigt sommarösregn, de vällde ner från himlen, 2 sekunder tog de, jag sprang ut som en oljad blixt för att få in tvätten, barnen slängde av sig alla sina kläder å ställde sig på altanen å tog ett regnbad. Underbar syn!!

Har inte gjort nåt speciellt idag alls...handlat, städat, tvättat, tjötat på kidsen, tagit Stephanies förpubertetsutbrott, å sen skitit i allt. Ibland känner jag bara att jag inte orkar, å då skiter jag i precis allting å låter de löpa på som de vill.

Halmstad till helgen då! Känns som en oviss tripp faktiskt, men de visar väl sig va som händer. Keine fucking ahnung om man nu ska uttrycka sig så. Känns ju lite knepigt me tanke på mycket...men skit samma, jag e ju inte den som e den ju! Har ju ball i vilket fall som helst! Nä så länge jag vet va jag gör så går de bra...men just nu tror jag inte riktigt VAD jag sysslar me faktiskt, går på min magkänsla...å den kan säga många olika saker, ge mig många olika känslor. Tar de dag för dag...

Lägenheten i stan...LÄNGTAAAR!! Shit va gött! Onsdag gäller de, då börjar jag flytta...alla kartonger som ska in, allt som ska packas ner som ligger å väntar på nya garderober, skåp, ny små utrymmen som ska fyllas. Ja, mitt nya liv har börjat känns de som, så fruktansvärt mycket som har hänt på så kort tid, ja...jag trivs med mitt nya liv, mår bra av att ha lämnat all jävla skit å alla idioter bakom mig. Bättre sent än aldrig heter de ju...eller hur??

Ses!