Miss Vasiliki

måndag 8 augusti 2011

Ett steg framåt...eller två.

Satt igår kväll å tänkte på de senaste året, va de har inneburit för mig, va som hänt, hur mycket jag gått igenom både va gäller positivt å negativt, personer som passerat i mitt liv, många har stannat kvar medans andra har försvunnit. Satt framför allt å tänkte på hur mycket mitt liv har förändrats de senaste två månaderna, hur mycket jag SJÄLV har förändrats under dessa två månader, har lagt om hela mitt liv på nåt sätt. Jag umgicks väldigt mycket me vissa personer, som jag visserligen fortfarande umgås me, men då va de verkligen intensivt, hela tiden, jämt å ständigt, t o m på helgerna me eller utan barn. Va barnen inte hemma ja då gick jag till Gretas, de slog ALDRIG fel! Samma sak, vecka efter vecka...efter vecka...vi kanske bröt mönstret me nån grill i Slottis där de ändå gick hej vilt till. Fram till midsommarhelgen...DÅ bröts de mönstret p g a en speciell händelse vilket jag skrivit om tidigare. Jag drog mig undan hela den världen, la allt på hyllan å på nåt sätt började om fullständigt.

Detta va nog de bästa jag kunde göra, att börja om, me mig själv framför allt, visst, man har vänner, jag har otroligt nära vänner, men de innebär ju inte att man behöver umgås 24-7? Sen har jag ju även fått en person i mitt liv som får mig att må otroligt bra, en person som har nått mitt hjärta vilket jag trodde va omöjligt för NÅN att göra, en människa jag aldrig trodde jag skulle få chansen att lära känna. Via den här personen så har jag även på nåt sätt skaffat mig en ny krets, en lite mer inre krets. Det roliga e ju att jag faktsikt TRÄFFADE honom via vänner, han e ju SLÄKT me dessa...ganska kul faktiskt...

Jo, så mitt liv har fått sig en helomvändning, som jag trivs otroligt bra me, samtidigt som jag umgås å träffar mina vänner så klart, för har jag inte dom i mitt liv så har jag egentligen inte ett jävla skit! Men nu e de ju på ett helt annat sätt, jag gör ju saker me B som jag inte gör me mina vänner, som t e x i torsdags så va jag å B på fotbollsmatchen mellan IFK å AIK, båda e jätteintresserade av just fotboll å båda e stora IFK:are. Vår första match ihop by the way... A ni hajjar grejen, man gör andra saker på nåt sätt!

Så e de kärt folk...har fått en kärlek i mitt hjärta...min B!

familjemiddag!!

Innan matchen, skulle lämna oliver hos vänner.

Min prins!

"storebrorsan" Stefan!

Min Mys å "moster"

Oliver å Camilla!