Miss Vasiliki

måndag 30 augusti 2010

födesledagar till förbannelse!!

Shit asså...! FATTA hur trött jag va idag när jag gick upp eller? Fy faaaseeen! Asså, jag trodde jag såg en helt okänd person i spegeln i morse, helt sinnesfuckingsjukt hur svullen jag va runt ögonen, såg ut som om jag hade fått två rejäla lavetter över fejjan! Jag ba´: "Ööööh...å hur i helvete gick de här till då? Å hur i helvete fixar jag de här utan ansiktslyft? DAAAMN..." A ja, skit samma, inte mycke å göra åt faktiskt, sminkade mig så gott de gick efter en lååååång dusch. Väl i plugget så hade jag matteföreläsning direkt på morronen, första lektionen liksom....fy fan...trodde jag skulle dö! Snacka om att jag kände mig helt färdig liksom, precis som om jag inte sovit på flera dygn, EXAKT så kändes de!

Inte blev de bättre av att föreläsningen efter va i historia...my GOOOD...där trodde jag verkligen att jag skulle somna, helt seriöst! Ögonen gick ihop av sig själva, behövde bara TÄNKA ordet SÖMN eller SOVA eller SÄNG eller t o m VILA för att ögonen skulle sluta sig. Fy faaaseeeeen säger jag bara, längesen jag va så förbannat jävla trött! Så jag började liksom gunga me en benet, skaka på huvudet, gunga på stolen, tugga tuggummi, käka ett äpple, a you name it, undrar just va alla andra tänkte om mig just då, såg ju antagligen helt påtänd ut eller nåt! haha! Skit i de, jag bryr mig inte, hellre de än att somna över boken mitt i föreläsningen liksom.

Men de ordnade till sig under dagen! Har städat, tvättat å lagat mat, sprungit ärenden som en jävla tetting idag asså, men de gav resultat...jag e ju inte svullen över ögonen längre:))

Å...innan jag slutar för dagen så e de en herrans massa födelsedagar på G nu hädanefter. Först ut e JAAAG!!! 6:e is the day! 4:e blir de party till tusen här! Sen e de stephanies tur, and so on, and so on...men de e kul tycker jag! Så länge jag blir bjuden på kalas så...

Ha de gött!