Miss Vasiliki

måndag 11 oktober 2010

Miss Vasilikis blogg: sjuk....höst....å Ingvar Oldsberg!

Miss Vasilikis blogg: sjuk....höst....å Ingvar Oldsberg!

sjuk....höst....å Ingvar Oldsberg!

Jag e sjuk...ont i halsen, ont i kroppen, febrig å äcklig...usch va jag mår fruktansvärt dåligt! Kände av de lite igår men trodde att de va trötthet, men sen blev jag täppt i näsan, började få ont i halsen, a ni vet ju själva hur de känns när man "känner av" att nåt e på gång me kroppen. Så nu ligger jag här, i min soffa, dricker te, å kollar på tv, orkeslös...men vila e ju de bästa för kroppen när den e sjuk! Anyway, shit happens, så e de!

Harry, min kisse...min lilla kill-kisse bor inte här längre...han åkte till Alingsås igår. GUD så ledsen jag va! Så ledsen...gjorde ont i hjärtat på mig när jag lämnade över honom, när jag satte honom i buren, när hans lilla tass stack ut ur gallret på buren, när Pantra nosade å undrade va som hände...jösses som jag grät! Men jag hoppas att han får de bättre där än va han hade de här, där får han i alla fall springa ute, jaga fåglar å möss å allt va de e för nånting. Han får sin frihet som han va så van vid att ha i huset, innan vi flyttade hit, han får de bra där, han bor ju hos människor som älskar katter lika mycket som jag gör, som kommer att ta hand om honom på bästa möjliga sätt. De vet jag...nu e de bara å hoppas på att allt går bra me den andra katten!

Jag har fått en ny vän! En ny kompis vid namn Ingvar Oldsberg! Herre Gud säger jag bara...en sån rolig karl, så mycket jag har skrattat dessa dagar! A, han e ett kapitel för sig måste jag säga, men OTROLIGT intressant människa att sitta å prata me måste jag säga, så DE e ju i alla fall positivt! Han har ju lite projekt på gång där jag kanske kanske kanske har ett uppdrag oxå...får väl hoppas på de bästa helt enkelt, för e de NÅT jag behöver så e de ju ett J O B B!! Tackar ju inte nej till ett jobb lixom, e ju dum i huvudet i så fall...

Nä, nu har jag ont i huvudet...måste lägga mig ner en stund å chilla.

Ha de gott!