Miss Vasiliki

tisdag 22 mars 2011

Vår 2011!

Nu e nog våren här skulle jag tro...de måste den vara! De e nåt speciellt me dessa första vårdagar, vet inte riktigt va de e, men de e en känsla av förväntan på nåt sätt, för efter vår kommer förhoppningsvis sommar, å sommaren innebär värme, sol å bad, iskall öl på en uteservering me trevligt sällskap, äventyr...å just i år så e de ju äventyr på vägarna tillsammans me Jenz! Ska bli underbart kul måste jag säga.

ja...de e nåt me våren...
Vår...i mitt Vasastan!
De som e ännu mer fascinerande e att jag snart har varit ensam i 1 år redan! var fasen har året tagit vägen? Jag menar inte att de direkt har varit innehållsfattigt...ha ha ha! Eeeeh...NÄ, inte direkt! Tror att mitt liv de senaste året har varit mer dramatiskt (bl a) än va många får uppleva under en hel livstid. Sjuuukt va mycket som hänt...när jag tänker tillbaka på de så e de väldigt blandade känslor, hade en fantastisk sommar på ALLA sätt å vis. Den bästa sommaren på  många år måste jag säga, men usch så mycket trist som hänt oxå, många incidenter som fått mig på fall fullständigt. Men va vore MITT liv utan drama? Inget ovanligt direkt...

Undrar hur detta år blir? Me tanke på hur de faktiskt började så lär de ju inte bli MINDRE innehållsrikt direkt. Har ju inte lunkat fram lugnt å stilla, de har ju gått i 250 hela tiden, å jag önskar att de faktiskt lugnar ner sig en dag, ge mig tid att andas... Men de kommer väl en dag!!

Nä, nu ska jag ut å powerwalka! Ner me kilona som satt sig! Snart e de ju sommar, å sommar innebär som sagt sol å BAD vilket i SIN tur innebär...EN LITEN BIKINI PÅ KROPPEN! Jepp serru!

N´there she flies!

Min prinsessa i vårsolen!











Min prins i vårsolen!












Min prinsessa å jag i vårsolen!