Miss Vasiliki

lördag 5 juni 2010

Vågar man inget så vinner man inget...

Ja, så har man gjort de igen...!

Ett tag sen jag skrev, har varit fullt upp med ganska mycket nu de sista, huset e sålt, men oron efter en ny lägenhet som fortfarande inte existerar finns ju så klart hela tiden. Men asså, visst fine, att oroa sig e ju bara mänskligt egentligen, men jag kan ju inte ligga sömnlös om nätterna pga ångest för en ej existerande lägenhet liksom. Den kommer ju inte fortare för de!! Men jag har väl lite på gång i alla fall. Vi får se!

Anyway, de har varit 2 intensiva helger måste jag säga, å den befintliga e inte över än...vojne vojne...men FAAAN va kul jag har haft! Shit asså...mycket nya underbara människor har korsat mitt liv i dagens läge, människor som har berört mig, människor som antagligen alltid kommer att finnas kvar hos mig, i alla fall ett bra tag. Det känns bra...skönt, tryggt. Jag vet att jag duger som jag e, å kommer aldrig att ändra på min personlighet, för då kommer jag att försvinna, bli en ej existerande varelse, nån som inte finns helt enkelt. Jag måste kunna va mig själv för att kunna leva mitt liv lyckligt. Å de gör jag nu!

Jag mår fantastiskt bra! Har hittat mig själv igen, dock mer mogen, mer observant på min omgivning å vilka människor som e PLUS-människor å vilka som e MINUS-människor. MINUS-människor ska man inte ha i sitt liv, dom får inte finnas i mitt liv för dom suger all energi från mig vilket jag inte e intresserad av alls. Så nu har jag bara PLUS-människor i mitt nätverk, människor som älskar mig å som jag älskar tillbaka.

Mycket galenskap har jag ställt till med!! Men GUD så roligt jag har haft, otroligt galna saker som bara har genererat positiv energi, mycket skratt å ett förlängt liv! Jösses...kan inte riktigt gå in på vad exakt de e jag gjort eftersom de e ganska privat, men huvudsaken e ju att jag faktiskt har gjort de av egen fri vilja, å de mår jag bra av!! De enda jag kan avslöja e att jag igår va hos en kompis kompis, han e polis, hans skjorta hängde i hallen å jag frågade om jag fick sätta på mig den. Sagt å gjort, satte på mig den...MEN...utan nåt annat än min bh å mina små svarta string under... Jag dundrar ut å gör en entré som fick många att skratta gott! Ja, detta gjorde jag inte pga för mycket alkoholintag, inte för att få bekräftelse, inte för att synas, nej gott folk, detta gjorde jag för att jag E SOM JAG E, lite halvgalen, men what the fuck? Å jag bjöd många på ett gott skratt, skratt förlänger livet har jag hört, så jag kommer att fortsätta bjuda på många skratt.

Må gott nu!