Miss Vasiliki

måndag 7 november 2011

sicken HÄLG!!

Go kväll!

Måndag, jobb igen, känns som om helgen har gått alltför fort asså...knepigt egentligen på nåt sätt, jag menar vardagarna går JÄTTE fort, veckan bara flyger iväg, förstår lixom inte var fasen dagarna tar vägen? Fruktansvärt trött på torsdagar, precis som om kroppen ställer in sig på att de snart e fredag, sista arbetsdagen, går nästan som i koma...typ... Å så kommer då fredagen!! Ja...då blir jag plötsligt PIGG igen! Oavsett om barnen e borta eller hemma, så blir jag konstigt nog pigg? Anyway, har ju förstått att de e så jag funkar, spelar lixom ingen roll hur jävla trött jag e på torsdagar, på fredagar e jag pigg i alla fall.

Anyway, i fredags så slutade Mattias på jobbet, jättetrist, konstig stämning...lite irritation från någras håll, lite onödiga kommentarer som föll från mångas håll inklusive mig själv, men de va ju inget som inte reddes ut tack å lov. Skit samma, vi hade en liten avslutning för honom me tårta å grejer för att i slutet på dagen, d v s efter allt va klart, avslutas me var sin öl. Sen va de bara att säga Tack å hej, kramas å önska lycka till för att efter de åka hem, duscha, fixa sig å dra iväg för att träffa älsklingen å polare för en ANNAN tillställning dock inte lika "ledsam". Men jävlar i min lilla låda så kul jag hade, trodde helt ärligt ett tag att jag skulle skratta ihjäl mig, fick kramp i magen asså, men de va de allt värt! Lördagen skulle jag på ett födelsedagskalas, men en massa annat kom emellan...tyvärr...men den avslutades i vilket fall som helst på en biljardhall där ett band vars ena medlem jag e jättenära! SÅÅÅÅ kul de va att dom va där å spelade! Å inte bara de...den kvällen va nog en av dom roligaste, mest galna å helt hysteriska kvällar jag NÅNSIN varit me om, fast på ett bra sätt. Om jag skrattade i fredags så va de INGET emot va jag gjorde i lördags...shit pommfritt säger jag bara...jo tack!!

Har insett att jag nog alltid kommer att va vild å galen, å de känns bra att få va de ibland, bara släppa loss, göra de jag känner för just NU, fan ska jag hålla tillbax för lixom? Mår bra när jag e mig själv utan att nån idiot ska behöva tycka att jag e för MYCKET så att säga, å de har jag inte nu, både B å mina vänner (både gamla å nya) tar mig för den jag e å vet hur jag funkar. Därför e de så enkelt, inga konstiga miner, inga kommentarer, utan de e bara "GUUUUUUD jag tror jag skrattar ihjäääl miiiiiiiig - kommentarer" just för att de faktiskt BLIR kul när jag å vissa andra kommer igång me vårt. Men självklart e de ju inte alltid vilt å galet, vi e ju faktiskt vuxna människor allihop, men ibland så...! Å de känns jävligt skönt ska jag säga!!

Igår va jag å B å åt på en Thailändsk restaurang, sååååå mysigt! Satt å pratade, satt tysta, njöt av både maten å av varandras sällskap...å de va bara kärlek...så underbart underbart mysigt å bara så perfekt. Sen fick vi för oss att gå på bio, å de gjorde vi! Spontanitet, de e ju de jag säger juh! Så jag lever när jag e ledig å bara behöver tänka på mig själv å mitt Hjärta å inte nån annan. Sen gick vi hem, myste ner oss i soffan, glodde på dumburken i nån timme å sen i SÄNG! Sov som en stock...hann knappt somna förrän larmet på mobilen gick igång å jag trodde ta mig fan att de va söndag, visste inte va som hände...tills jag insåg att de e ju för fan MÅNDAG! ooooh yeeeeaaaahhh...skitkul typ...

Härå!!