Miss Vasiliki

onsdag 19 januari 2011

samma dag, lika underbar!

GALET klockren dag! T o m kvällen har varit huuuuur mysig å lugn å härlig som helst! Allt bara klaffar lixom! De e precis så här jag har velat ha de...precis så här jag vill ha de hela tiden! En ny skitkul vän på facebook som jag chattat me en heeeel del, en annan kär vän som jag tycker sååå mycket om ÄR inte död som jag trodde ett tag, eller trodde i alla fall att de hänt nåt. Barnen har varit fantastiska! Träningen gick som en dans, energin sprutade! Så bra jag mår just nu.

Kommer att ta vara på detta...för vem vet när de vänder? Mitt öde har ju inte direkt gått min väg jag önskat, tvärtom, åt helsicke! Å jag njuter...njuter verkligen av livet just nu, känns helt underbart...!

Nu tänker jag dricka mitt goa Indiska Spice thé, vänta på nyheterna som följs av Criminal Minds som jag alltid tittar på tills ögonen sluter sig å jag faller i sömn...

Go natt folks! I morron e en annan dag...å jag hoppas att den blir lika underbar som denna!

mulen dag..men ACK så bra!

Ja...dimman låg verkligen tjock över min underbara stad i morse! Men VA gjorde de när min morron började me asgarv som i stort sett höll i sig, me pauser så klart, i nästan 2 timmar? Jesus va roligt jag hade me min älskade siss Kristina å min underbara kompis Takis på Facebook asså... Aaa, inte alltid mina mornar börjar så positivt kan jag erkänna!

Varit i skolan å haft datalektion, kändes så här "menhallådettalärdejagmigförtyphundraårsenmenmen..."

Va ska man göra? Får väl se positivt på de hela å tänka att en repetition inte alltid e så fel, eller hur? Nu e jag hemma å väntar på kidsen...mina underbara fina barn! GUD va jag älskar dom...de gör ont i hjärtat på mig av kärlek... Oliver kommer hem idag oxå! Har varit hos sin pappa sen i fredags, å nu läääääängtar jag efter honom nåt enormt mycket, saknar hans små fyndiga kommentarer, hans nynnande, hans skratt...hans goa kramar, saknar t o m hans gapande å skrikande just nu. Mmm, påminn mig gärna om detta i morron e ni snälla! HAHAHAHA! Kan hända att jag inte e lika positivt inställd till de just då.

Kärleken till ett barn e nog den enda kärlek som aldrig tar slut. Oändlig. För evigt. Alltid. Vad som än händer å sker så finns i alla fall MIN kärlek till mina barn kvar för alltid. Den äkta kärleken...

ÄLSKAR ER FÖR ALLTID!

















Nu väntar snart middagslagning å träning!

C ya maybe later!