Miss Vasiliki

måndag 7 februari 2011

Go morron!

Fy faaasen va trött jag e idag...kriminellt trött asså. Kunde inte somna igår, tror jag somnade vid halv 3 eller nåt i den stilen, upp kl 06:30 för att väcka kids, in me dom i duschen, frukost, kaffe, tandborstning....osv osv, de gamla vanliga. FATTAR inte hur jag ska orka plugga, tvätta, städa, hämta kids, gymmet å träna, middag, kvällning för barnen å sen...plugga ännu mer?? Shit asså, känns som om jag kommer däcka innan kl 19 ikväll eller nåt. Har lixom två tentor som väntar i morron, den första kl 8 på morronen å håller på i 2 timmar, den andra kl 10:30 i 2 timmar, ganska tunga ämnen dessutom...ja ja, känns ju skönt å veta att de finns chans att göra om dom om de nu skulle gå käpprätt åt helvete.

Typ...som jag känner just nu...
 Jäkla skitväder e de utomhus oxå. Så äckligt å grått å trist så jag spyr. Behöver seriöst semester känner jag. Fick ju inte direkt nån förra sommaren...he he...inte direkt nä. Men den som väntar på nåt gott...!

Får väl hoppas på att de blir de i år då! Å förhoppningsvis följer Jenz me! Hoppas hoppas hoppas...vore ju den ultimata semestern i så fall! De återstår å se helt enkelt.

Ny vecka, igen. Tycker på nåt sätt att jag inte hinner me mitt liv, de går för fort! Men..den HÄR veckan får mer än gärna flyga vidare i en herrans fart, för jag har ju planer i helgen...he he...om de nu blir av så klart! Annars e ju Melodifestivalen i Göteborg i helgen å jag känner ju lite folk som medverkar kan man väl säga som jag eventuellt kommer att träffa efteråt. Finns olika alternativ på aktiviteter helt enkelt!

Nä nu måste jag få tummen ur! Måste plugga! Har min lilla djävul på ena axeln å min lilla ängel på den andra...hmmmm....Nä, diciplin!! End of story!

Avslutar me detta...