Miss Vasiliki

torsdag 10 november 2011

HÄÄÄÄLG...eller a, snart iaf!

I mån kommer min Prins hem igen! GUUUUUD som jag saknar honom! Längtar efter hans goa kramar å hans underbara skratt å roliga kommentarer å åsikter! Min bästaste son...!!

Helgen e redan inplanerad till viss del, brukar inte planera in i detalj faktiskt, orkar inte de me tanke på att hela vardagarna egentligen e inplanerade in i minsta detalj just för att vi som lilla familjen ska kunna fungera. Sen att de händer oförutsedda saker hör ju lixom till, va fasen, två kids? Självklart händer de saker... MEN, i morron kommer min älskade B hit på kvällen, fixa lite käk, mysa, dricka lite gott vin eller ta en öl, kolla på nån film, å bara VARA efter en ganska påfrestande vecka. På lördag ska jag å barnen å Christian hem till moster, Patrick å Stefan på middag å en jävla massa tjöt som de alltid blir:) å de ska bli sååååååååååå mysigt! Jättelängesen vi va där...saknar dom! Å på söndag blir de ingenting än i alla fall, får väl se hur de utvecklar sig å hur sent de blir på lördag, ingen aning å tänker inte engagera mig i att ens försöka planera in nånting. Promenad å fika i slottis kanske? Ingen aning...prutt på de!

Snart e de jul..igen! Fasen va fort de har gått...nästan FÖR fort! Vet inte var tiden å dagarna å månaderna har tagit vägen men TJOFF har de sagt å ett år har gått, ytterligare en gång...de e just därför som jag lever mitt liv som jag vill leva de. E alldeles för kort för att försummas, dag för dag lever jag, för jag vet ALDRIG va som händer i morron...va som helst kan hända å de har jag fått erfara alltför många gånger. Tänker inte försumma en enda dag i mitt återstående liv, tar vara på varenda minut av de...för de man vet e att man föds, men man vet aldrig när man dör.

Ska faktiskt ta mig en dusch...å sen slänga mig i soffan me steffi...å mysa!

Tjing!

Kärlek på HÖG nivå mellan två vänner... Rille till vänster å min Älskling!!!