Miss Vasiliki

söndag 6 februari 2011

Första deltävlingen avklarad!

Tänker göra som en hel del andra bloggare gör just idag, nämligen att skriva om melodifestivalens första deltävling.

Jag tycker det va pinsamt från början till slut egentligen, å detta förbannade mellansnack? Byt ut programledarna...snääällaaa! Tillbax med Björn Gustavsson! De va så jäkla trist asså! Men men, så här e de ju nästan varje år, de ska klagas på programledarna i mello!

Anyway...å nu till låtarna... VA I HELVETE HÄNDE?? Nåt av de sämsta hittills! När Dilba klev ut på scen så ville jag emigrera...när hon sen öppnade munnen för att "sjunga" så va jag på väg att packa...när jag insåg att hela konceptet nu för tiden, eller kanske just för i år, går ut på att artisten inte behöver kunna sjunga utan sjunger playback, då beslutade jag mig för att stanna å fortsätta följa denna fars! Jag e inte världens bästa sångerska, låååångt ifrån, men musiken har funnits i mitt liv sen jag föddes i stort sett, den har, å kommer ALLTID att va en stor del av mitt liv å mitt största intresse. Jag tycker att de e rent ut sagt för jävligt att det ska förekomma fusk i melodifestivalen vilket playback e, jag tycker att de e orättvist emot dom som faktiskt KAN sjunga! De e kränkande å de e framför allt pinsamt. Jag skämdes för hennes skull igår, pinsamt Björkman!

De va TVÅ låtar som gick hem hos mig igår, den ena va Jenny Silver me "Something in your eyes" som va en fantastiskt bra låt å den satte sig direkt! Nynnar på den hela tiden, en låt med en fantastiskt begåvad sångerska. Den andra låten va Danny med "In the Club", Danny e en fulländad artist som har ALLT, han sjunger som en Gud, han har en utstrålning som kan smälta vilket hjärta som helst, han dansar fantastiskt bra å han tar upp hela scenen! Ett proffs me andra ord. Resten av låtarna va crap, enligt MIG.

Nu gick ju inte Silver vidare till final tyvärr, utan de gjorde Swingfly med sin låt...va den nu hette...visst JÄTTEKUL för honom, men hur fan tänkte dom som röstade då? Småtjejer som inte fattar ett skit, de e ju tyvärr dom som röstar halvt ihjäl sig, de e ju därför som just DANNY gick vidare direkt till final. För, hallå eller, vem skulle egentligen rösta på Silver? Förutom vi som vet vilka låtar som bör komma till Globen direkt å kanske ge Sverige ett litet lyft uppåt å inte bli årets kalkon igen, vilket inträffade förra året efter att en viss del av Sveriges befolkning röstade på fel låt...

Jag hoppas innerligt att rätt låt vinner, att rätt låt skickas till Dûsseldorf efter att ha kvalat in...hoppas verkligen för Sveriges skull att rätt låt vinner! Så för faaaan, rösta RÄTT!