Miss Vasiliki

fredag 21 januari 2011

mörrn mörrn!!

Fredag...känns skönt... Började me ett jääääkla tjafs me Stephanie, fattade inte alls va de va jag sa eller gjorde, men jag bad henne sätta på sig sina kläder jag hade lagt fram eftersom hon satt i myskläder i soffan, inget fel i att ha myskläder på sig till skolan...inte alls! MEN hon har ett stooooooooooort hål i byxorna som kan orsaka vissa pinsamheter för henne, därför bad jag henne byta om. Anyway, när jag sa detta till henne så fick jag till svar "AHA? Vadå Byta OM? Ser de ut som om jag har pyjamas på mig eller vadå? E du blind eller? Jaja, då BYTER jag väl OM då om du säger de....bla bla bla bla bla" hörde faktiskt inte resten. Fasen va irriterad jag blev på henne! Frågade henne va fan de e för fel på henne å om jag sagt nåt speciellt som gjorde att hon blev så arg å irriterad? Ärligt talat, jag fattade verkligen inte ett skit ska jag be att få tala om. Oliver satt i köket me mig å satte på sig sina kläder å jag stod å fixade frukost, vi bara stod å tittade på varandra som 2 fån medans Primadonnan löpte amok å gapade å skrek å tykade sig i vardagsrummet.

Anyway. Tvättar faktiskt idag! En helsickes massa lakan jag samlat på hög ett tag nu. Hinner lixom inte tvätta BÅDE kläder OCH lakan på en å samma tvättid, omöjligt! Jag menar, hallå, jag tränar 4-5 dar i veckan, barnen byter kläder varje dag PLUS att dom har sina fritidsaktiviteter, lakan byts 1 gång i veckan i 3 sängar, handdukar, a you name it! Finns inte en chans att jag hinner tvätta allt de EN gång i veckan, därför sätter jag upp mig på TVÅ gånger i veckan! Funkar fucking perfeeect!!

Ja, ja, så ä dä! Syns säkert senare, ska till plugget sen, går sent idag...hoppas på att läraren kan tidigarelägga föreläsningen på fredagarna, får nog reda på de idag skulle jag tro!

C ya!