Miss Vasiliki

onsdag 13 juli 2011

sommarlov?

delsjön!
Jepp! Då va man ledig, barnledig menar jag, känns knepigt samtidigt som jag faktiskt slappnar av på ett helt annat sätt. Knepigt känns de för att jag e van att de alltid händer saker runt omkring hela tiden, lite trist å tyst vissa stunder, men jag försöker aktivera mig så gott de går. Umgås mycket me mina underbara vänner så klart! I måndags va vi på Liseberg, tänkte kolla på Lotta...men jäklar va folk de va! Kunde knappt andas, så vi gick till Tyrolen å satte oss i stället, så jäkla trevligt, sånt jag behöver för att slappna av! Varit å badat oxå, underbart... Å så har jag ju umgåtts vääääldigt mycket me finaste B...snällaste människan i världen...den enda personen som kan få mig att känna ett inre lugn, som kan få mig att känna en frid inombords jag inte känt på väldigt länge. Allt känns så bra, å de som känns mest bra e att de e ömsesidigt, får väl se va som händer, men de känns perfekt!
oliver å jag...


I morron åker jag till Falkenberg me min lilla Diva Patric! Ska hälsa på Anna, faaan va gött de ska bli! Mmmm...den entrén vi kommer att bjuda på...herre gud... säger inget mer, kommer bildbevis på de!! Men de ska bli skönt att komma från stan faktiskt, ska bli jätteskönt att lämna gbg i några dar, få andas ny luft, träffa nya människor, å framför allt träffa ANNA!

Här avslutar jag för idag! Ska förbereda för i morron å för ikväll, ska upp till mina goingar S å C me Patric å käka lite å dricka lite gott vin å myyyyysaaaaa!!



LITE PARTYFOTON!
ooookeeeeej? christian å jag!!

garv...eller nåt?
midsommar!
födelsedagsparty hos B!

wiiiihaaaa! å sanne då?
hahaha! nice...!