Miss Vasiliki

torsdag 12 augusti 2010

Krokodil, Känguru å Struts!!

Allå!!

Göteborgskalaset e i full rulle å de märks verkligen! SÅ mycke folk överallt, så mycke liv å rörelse, musik i vartenda gatuhörn, faan va de här e mysigt tycker jag! Va ute en sväng me Oliver igår kväll igen, jag menar, bor man i stan så tar man sig in till stan när de händer nåt, å de gör de ju änna nu. Va lite småsugna på käk, men kände bara...ÖÖÖSCH för allt de där gamla vanliga som alltid serveras, langos, thaiskit, indiskt, hamburgare...fy fan...
Går in på Storans parkering där ett FANTASTISKT svenskt reggaeband uppträdde, heeelt fantastiska! Så mycke folk att man nästan fick slå sig fram, men vi gick runt i stället, so what liksom, inte så att vi hade en tid å passa direkt. Strosade runt lite, kollade på allt folk, lyssnade lite på bandet å då...BAAAM! Fick jag syn på ett matstånd där det stod "Krokodil - Känguru - Struts - spett"! Jag sprang ju dit som en oljad blixt så klart! Ställde mig i kön, beställde spettet, fick nån röd sås till å ris...å jag säger bara...HERRE JESUS CHRIST SÅ GOTT DE VA!! Hade jag haft min usb-kabel så skulle jag lagt upp fotot på det, men jag tänker skaffa mig en idag, så foton kommer att publiceras på bloggen hädanefter!

Japp! Då har man käkat krokodil, känguru å struts för första gången i livet då! A..å sen klagar folk, amöbor på att de inte finns ÄLGKEBAB på Kalaset...jiiiisseeesss!! Men så e de, alla söker olika saker!
Idag kommer en kär vän hit med sin son, vi ska laga mat, dricka gott å sen se på TEDDYBEEEAAARS!

Må gott!