Miss Vasiliki

måndag 2 maj 2011

Valborg å 1:a maj!



I fredags hade jag å Oliver planerat att gå på Liseberg, å vi hade planerat att köpa åkpass å åka så MYCKET vi bara orkade, å han va så glad å full av förväntan, å de va ju jag me så klart. Fredan kom, vi myste ihop under frukosten, hans ögon verkligen lös av lycka, ÄNTLIGEN skulle vi till liseberg å säsongens allra första besök!

Men...de va ju STÄNGT...enda fredagen på hela säsongen då de va stängt, å den lyckades vi pricka in... ooooj oj oj så ledsen Oliver blev...tog lång tid å trösta honom, allt bara rann av oss, kändes så olyckligt på nåt sätt, besvikelsen tog över nåt fruktansvärt. Fast vi fixade de genom att åka till Slottis me Camilla å sen fira vår valborg på Liseberg i stället! SÅÅÅ kul vi hade! Herre jösses så roligt vi hade, vi startade me Kanonen i alla fall, sen va de kört...hade vi orkat så skulle vi nog va kvar än, men jag tyckte att 7 timmar räckte, hade fasen ingen energi kvar i slutet. Atmosfear va nog de häftigaste, shit va rädd jag va längst upp, riktigt jäkla läskigt asså. De bästa va ju att när vi nådde en viss höjd så hör jag Marcus skrika "Kolla där! Ångrar du dig?" Jag fattade ingenting förrän jag öppnade ögonen å ser att nån satt fast en STOOOOR banderoll på byggnaden mitt emot där de står "ÅNGRAR DU DIG?" Ha ha ha!! Jepp, svaret på den frågan blev "JAAAAAAAAA"...

Mer säger jag inte för då kanske jag förstör för dom som vill känna den där hjälplösa känslan när man sakta men säkert hissas högre å högre....å högre...upp, för att till slut släppas hejdlöst 146 m rätt ner i 110 km i timmen. DE DU kallar jag för adrenalinkick serru! Så jäkla häftigt...:)) jag skakade efteråt, allt släppte lixom, men JA jag kommer att åka den igen så klart!

Kvällen spenderades i Slottis där dom tände valborgsbrasan å hade liveband å en massa barn sprang runt som Oliver började leka me, åt korv å hade en fantastiskt rolig Valborg, verkligen lyckad dag måste jag säga. Sen slocknade killen som ett ljus hemma å sov till 10:30 dan efter, då hade han sovit över 12 timmar, snacka om att Valborg sög musten ur honom?

Tjo!


 LITE FOTON SOM TOGS...VISAR BÅDE LISEBERG Å SLOTTIS!

Fredagen som misslyckades..


.