Miss Vasiliki

måndag 13 februari 2012

Ja se de snöar, ja se de snööööaaaaaar!!! Å Mello har böörjat igen!!

WUNDERBAAAR!!

Vintern e faktiskt änna här...! Å de har varit pulka å allt va de nu kan va! Å halkat runt har man ju gjort oxå, i vanlig ordning, va annars lixom? Tycker de e mysigt iaf, å barnen tycker de e kul me LITE vinter...

Å schlagern har börjat igen!!! SÅ jäkla kul! Mmm, de e allt en tradition vi håller stenhårt på i den lilla familjen, sitter bänkade framför tv:n varenda lördag, med eller utan kids, så sitter vi där å kollar å hoppas på bästa låt å myser å skriker å tjoar å tjimmar. Har introducerat Björn till The Schlagerworld oxå, HALLÅ...klart eller? E man tillsammans me mig så får man allt The Schlagerworld på köpet, take it or fucking leave it, MÅSTE ju inte sitta å titta på Mello me mig varje lördag om man inte vill, å nu syftar jag på Krambjörn, han har ju ett eget val...:) MEN de e ju klart att han e me...de e ju faktiskt sällskapet som e trevligt oxå;) anyway, anyhow, jag kommer att fortsätta sitta bänkad framför burken så länge de finns Schlagerfestival!

Har dessutom en lägenhet på g, håller tummarna på att de går i lås å bom nu...verkligen! Vill bara flytta...! Börja om, börja om på nytt, ett nytt år som jag känner på  mig kommer att bli så bra, från scratch, nya tag, ny början...å de kommer bli så fantastiskt bra...känner de i maggropen, för jag har en fantastiskt bra grund till att få det där livet jag alltid drömt om vad gäller allt...pojkvän, trygghet, mina barn å framför allt KÄRLEK, äkta sådan utan några krusiduller å lögner å skit som det har varit tidigare. Jo, jag säger de, har sagt de till Björn å många andra "Din mamma har verkligen lyckats" brukar jag säga, för det har hon gjort som ensamstående förälder, hon har verkligen lyckats med både honom och hans bror. Två riktigt bra killar som hon borde va riktigt stolt över!! Å de vet jag att hon e...de andra småsyskonen (som inte e SÅÅÅ små...) lyckas hon med oxå, ensamstående nu med...å hon e en underbar människa!! Tycker så mycket om henne!! Så, reflektar till tidigare kommentar på ett inlägg där nån tyckte att jag misslyckats pga att jag har två kraschade äktenskap å att jag därför inte kommer att va nån speciellt bra förebild för mina barn...för dom har ju två olika pappor...DÅ borde du verkligen träffa min Björn å döma ut ensamstående mammor som har olika pappor till barnen som misslyckade. Patetiskt...BAH!!

Nä, nog sagt för idag, orkar inte skriva mer!

Härå!