Miss Vasiliki

söndag 28 augusti 2011

vardag igen!

Så va den här igen! Den där vardagen som lades på hyllan i början av juni, shit va fort de har gått...helt jäkla sinnessjukt! Men men...så e de å så kommer de alltid att va så länge vi lever som vi gör här i Vasastan! Börjar snart min praktik oxå, känns skönt, hoppas på att de leder till en fast anställning efteråt, men de märker jag i samma fall, huvudsaken e ju att jag får en fot in i branchen. För jag menar, de e ju inte så att jag går omkring å hoppas på att nån ska knacka på dörren å säga att jag har ärvt en massa miljoner...tänker just nu på en reklam som jag sett på tv. Kan väl alltid önskedrömma:) även om de i verkligheten egentligen aldrig händer... ja ja, skit samma!
Mina stjärnor!!

Annars e allt jättebra, vissa smådetaljer jag fortfarande måste jobba på, men annars e de verkligen jättebra! Allt går åt rätt håll, både när de gäller kärlek å pengar, sakta men säkert...
min <3
Nu blir de ett citat, jag citerar min son Oliver, nåt han sa igår kväll, trodde jag skulle skratta sönder mig.

"Jag tänker på hur jag kommer att se ut när jag e pappa!
Jag: Jaha? Va tänker du på då?
O: Jo, jag kommer ha hår på snoppen, jag kommer ha mensen, jag kommer ha hår på BRÖSTEN, å så kommer jag ha lika mycket hår på armarna som på Chowders hatt"

CHOWDER!!

 HAHAHAHAHAAAA!!! TROR ni jag skrattande eller??




ja å moster!