Miss Vasiliki

tisdag 6 augusti 2013

Snabba vändningar...

Ibland måste jag inse att livet ser ut som det gör oavsett hur jag själv skulle vilja att det såg ut. Har saknat så mycket sen vi kom hem från grekland, har saknat min syster, hennes barn, min lägenhet, lilla kissen Mini som vi va tvugna att avliva, mitt LIV där nere som jag mår så bra av...en period i alla fall. 
Tyvärr så kan det gå över huvudet på mig när jag mår sådär fruktansvärt dåligt så att det känns som att mitt hjärta å min själ slits sönder i beståndsdelar. Jag kan inte tänka klart alls. I förrgår mådde jag så dåligt, kollade på biljetter ner igen, ville inte vara kvar alls, tänkte att skolan inte börjar förrän den 19:e i alla fall så vem bryr sig? Messade min syster å va fruktansvärt ledsen, skrev en hel del om hur jag vill att livet ska vara å dylikt. Morgonen efter fick jag ett svar av henne som fick mig att inse att jag tyvärr inte kan styra det som sker just nu, just NU ser livet ut på ett speciellt sätt, jag kan inte göra nåt annat än att leva det, utveckla det, göra nåt åt det negativa. Kan ju inte göra nåt annat egentligen? 

Det finns vissa människor som kommer in i ens liv av en orsak, ja jag tror på Karma... En av dessa människor, Mattiaz, klev in från ingenstans egentligen, å har fått en sån speciell plats hos mig. När jag mådde som sämst så ringde jag honom å spydde ur mig galla om att jag e så trött på allt i den här stan, osv osv. Svaret jag fick gjorde mig så OÄNDLIGT glad å lycklig! Nu har jag ett mål som jag förhoppningsvis kommer att nå, mycket praktiskt runt omkring som måste ombesörjas å det kommer INTE att bli en dans på rosor. Men jag vet att jag kommer lyckas! Äntligen...!! Klart att det finns vissa människor som kommer försöka sätta käppar i hjulet för mig, men det kommer aldrig att lyckas, inte den här gången...

Boom!!