Miss Vasiliki

tisdag 1 februari 2011

Regnigt...å så...

Jahopp...så va man ensam igen då... Takis åkte idag, i eftermiddags. Känns så jävla tomt asså! Samtidigt som de e väldigt skönt att va tillbaka till vardagen igen så saknar jag honom såååå mycket! Vi hade verkligen skitkul under dessa 6 dar han va här, jösses som jag har skrattat, tror inte jag har skrattat så mycket på flera år, å nu överdriver jag inte. Asså, den sjuka humorn den grabben har...a, de går inte å beskriva, å vi två ihop lixom...ha ha ha ha!! A de va längesen jag hade så roligt. Nu väntar 3 veckor i sommar! Längtar... Fortfarande på planeringsstadiet, men jag kommer antagligen att åka ner så fort skolan stängt för sommarlov, åker ner me båda kidsen å stannar i 3 veckor såvida de klaffar me Olivers pappa så klart. Därför poängterar jag att de fortfarande e på planeringsstadiet, sen får vi se va som händer!

Hade vääääärldens tenta idag i företagsekonomi...jösses säger jag bara! Men de kändes bra faktiskt, ingen aning om HUR bra de gick, men huvudsaken e att de kändes bra för mig. Hoppas på bra poäng för att åtminstone klara A-kursen, för nu går vi över till B-kursen. Skiiiiiit samma! Orka tänka på de just nu lixom...viiisst...

Å snart e de dags för melodifestival igen. Fy fasen va tiden går fort asså...kändes ju nästan som igår de va melodifestivaltider. Inga roliga minnen till de förra året faktiskt...inte alls... Men nu e de ju ett nytt, bättre å mer lyckat år! Får vi hoppas i alla fall! Verkligen...ny energi å nya krafter, nytt liv...kanske en ny början på nåt? Nåt som INTE har med förhållanden att göra kanske? Vem vet? Jag vet inte faktiskt. Vill bara må bra, vill att mina barn ska må bra, att dom runt omkring mig som jag umgås med ska må bra, de räcker för mig.



Det finns en viss person som berört mig nåt oerhört, har faktiskt ALDRIG träffat människan! Bara pratat å skrivit med å till varandra. Det roliga e att den här personen faktiskt känner mig bättre än vissa jag umgåtts med (ibland dagligen) i flera års tid!! Sjukt..otroligt. Njaaa...nog finns de nåt där...de tror jag allt... Vem vet? en dag kanske vi ses? Vet inte. Förväntar mig ingenting...inte alls, för just nu behöver jag vara själv å inget annat!

Nu ska jag mysa ner mig själv i soffan.