Miss Vasiliki

torsdag 2 september 2010

Hå hå ja ja...å alla värlens olyckor!

Jesus! Damn! Skit!

INGET verkar ordna sig på ett smidigt sätt lixom! Varför ska de va så förbannat svårt att få ihop saker å ting? Ska de va så svårt att få allting att flyta på, på ett smidigt sätt? ÅÅÅÅÅÅÅHHHH!! Så jävla trött jag blir...

För de första så har mitt munstycke till dammsugaren FORTFARANDE inte kommit! Jodå, avin fick jag minsann, gick upp till Coop för å hämta ut de me förhoppningen om att ÄNTLIGEN kunna dammsuga i stället för att behöva göra rent me den jävla moppen dagarna i ända. A visst...säkert...säääkeeeert! Yeah fucking right! Personalen hittade inte paketet! Ööööh what?? Vadå inte hitta paketet? Eh? Hur menar du då eller? Ja, det F I N N S  INTE! Nähä? De FINNS inte? Okej, 2 veckor har gått sen jag beställde det...hur jävla lång tid ska det ta å skicka ett munstycke från malmö till göteborg då? 2 ÅR eller? Inkompetenta imbecilla idioter...blir så aaarg! Så de va bara att pallra sig hem å maila dom IGEN å hoppas på de bästa.

Å dessa kläder ÖVERALLT hemma, har inte riktigt haft den ekonomiska friheten till att kunna shoppa loss på IKEA eller nån annanstans heller för den delen. Ibland så kan jag på nåt sätt drömma mig bort, å då drömmer jag om nån vänlig miljonär som bara kommer fram till mig me en väska å säger: "Hej, jo, jag har så mycket pengar att jag inte vet vad jag ska göra av dom, så...här, varsågod, detta får du av mig, detta skänker jag dig, det ligger 1 miljon i väskan. Disponera dom hur du vill." EEEYYY, mannen...snacka om önsketänkande eller?? Precis va de e...önskefuckingtänkande som aldrig kommer att gå i uppfyllelse. Men idag blir de i alla fall köksbord å stolar! De blir ett barbord, sånt som man sätter fast i väggen, å höga barstolar, fasen va snyggt de kommer att bli! Sen e de sju tusen saker till som ska inhandlas, men de får väl komma lite i taget. Irriterande bara tycker jag.

På lördag e de FEST! Ska ha en kombinerad födelsedag/inflyttningsfest, även om inte allt e komplett här hemma så blir de nu i alla fall. Lika bra! Sen får väl alla andra vänner som inte kan komma nu, komma hit vid ett senare tillfälle. Men kul ska de bli i alla fall!

Nä, dags å göra lite nytta!

Ses!