Miss Vasiliki

måndag 8 juli 2013

Privacy? Eller hur var det nu igen?


Helt otroligt... Vi har haft inbrott i lägenheten av Spiderman förmodligen. Var ute en sväng i lördags, inget speciellt så alls, tog några öl på Dubliners för att sedan svänga förbi Bee Bar å säga hej till ett par vänner. Väl hemma så skulle jag stänga av min laptop som bara stod i viloläge, letade ta mig fan häcken av mig eftersom den inte låg kvar på bordet i köket vilket den ALLTID gör. 

Björn letade, jag letade... INGENSTANS!!! Fick smått panik eftersom min hjärna inte fick ihop den ekvationen riktigt. Hur kom personen/personerna in??? Det e lixom inte det lättaste att ta sig in fönstervägen hemma hos mig (om man inte e Spiderman), dörren var låst...så det enda alternativet jag själv kommer fram till e att en uppsättning hemmanycklar till oss cirkulerar där ute nånstans. Känns sådär tryggt måste jag erkänna. Hur som haver, polisen kom hit, kollade efter spår överallt, men hittade NADA! Försäkringsbolaget e kontaktat så nu e det bara att vänta å se vad som händer. 

Så vad e det jag gjort Fröken Karma för att hela tiden kämpa i motvind? 

Vad e det som får vissa människor att bara klampa in i nåns HEM, där man oftast har sin trygghet, å bara ta med sig saker för att DOM känner för det? Om man inte kan känna sig trygg hemma, var gör man det då? Jag menar, det e otryggt ute på gatorna, det e otryggt var man än befinner sig egentligen, men att man inte ens får lov att känna sig trygg under sitt eget tak? I sitt hem? Ska man verkligen behöva låsa in sina värdesaker i ett säkerhetsskåp med en kod för att man ska få ha det ifred? 

Det e inte det materiella jag e ledsen å förbannad över, utan det e allt det personliga som försvunnit, nämligen foton, filmer, dokument som var riktigt PRIVATA... Backup? Jajemän...men inte på allt... Så jag hoppas att idioten som varit här å förstört så mycket för min familj, mår bra av att äga mitt privata liv, alla mina minnen, allt!! Jag hoppas att personen ifråga kanske kan förstå att jag skulle vilja ha tillbaka mitt liv. Fick en liten knasig tanke om att han/hon/dom förhoppningsvis e så smarta att innan dom säljer datorn kanske sparar allt det som e mitt på en cd-rom eller dvd-skiva å skickar det till mig. Det hade verkligen uppskattats. 

En laptop kan ersättas, men det kan inte mina minnen...inte alla de minnen jag hade på min stulna dator...sen många år tillbaka... 

Peace ❤