Miss Vasiliki

fredag 22 juli 2011

Helt Hysteriskts Stora Resa till Falkenberg - Stockholms Huvudstad!!

Jepp! Så e de minsann...att Falkenberg e Stockholms huvudstad...! Så här e de, jag å en otroligt god vän, Patric, planerade en resa till Falkenberg där min vän Anna bor, MEN...vi tänkte göra den här lilla resan till a BIG moment to remember...å de blev de me besked vill jag lova! Jag e så glad över att jag faktiskt kan bjuda på mig själv så mycket som jag gör, inte många som skulle kunna göra de som framför allt JAG bjöd på under hela resans gång, från början till slut. Nåja, vi fick ju folk att stirra i alla fall, jag menar, dom tittar ju annars, va fan skulle dom inte göra NU då?



Så e de! Kom iaf till Falkenberg efter ett tag, å den helgen där nere e nog en av dom roligaste jag haft i hela mitt liv...jag skrattade så mycket att jag blev HES! Så jäkla kul...mmm, kan inte säga att jag hade haft lika kul hemma. Skönt å komma ifrån stan dessutom, släppa på allt lixom, slappna av på ett helt annat sätt å bara vara.

Åkte hem i söndags, skönt å komma hem oxå visserligen men jävlar va jag saknar lilla Anna å hennes djur! Får bli nån annan helg helt enkelt... Annars mår jag faktiskt otroligt bra just nu, allt flyter på som de ska, träffar B ganska frekvent, i stort sett dagligen...mysigare mys får man fasicken leta efter...bäst!! Nä, tänker ta mitt liv som jag gör just nu, för dagen helt enkelt, kan ju omöjligt veta va som händer i nästa vecka eller ens om 3 dar. Så Carpe Diem som många säger!

Adjö gött folk!