Miss Vasiliki

lördag 5 februari 2011

Mellofest!!

Alltid lika kul me melodifestivalen! Alltid lika förväntansfull stämning här hemma...vem vinner? vem åker ut? vem går vidare till andra chansen? Å framförallt...VEM TAR HEM SKITEN? Vinner rätt låt i år så vi inte skämmer ut oss som förra året? A de e bra kul de...verkligen!

Ska ta med mig kidsen upp till coop sen å inhandla allt inför kvällen, ska bli så kul!! Blir väl antagligen enligt traditionen, en tacobuffé som vanligt! Perfekt!

E så jävla irriterad på att jag inte kan lägga upp foton jag tagit...såååå jäkla trist asså...måste lösa de på nåt vänster, vet inte hur, men jag måste! Så trist bara, att inte kunna dela med sig av roligheter som varit! Men SÅ FORT jag löst de så kommer de en massa nya foton! Lovar...!

Annars har de varit en städdag idag, plockat å donat å städat å dammat å allt va de nu e. Har ju inte kunnat träna nånting i veckan eftersom jag varit sjuk å nu har abstinensen nått sin yttersta punkt kan jag lova, men nu e jag ju frisk, så på måndag tar jag nya friska tag igen! Känns ändå som en evighet till måndag...usch, mår fan piss när jag inte får träna, känner mig äcklig i kroppen å i själen å överallt. ÖÖÖSCH!

Anyway, ska iväg å handla me kidsen nu, dags å fixa mellostämning!