Miss Vasiliki

onsdag 23 mars 2011

HEEELT slut...shit asså!

Säger bara...Shit pommfritt va trött ja e idag, fysiskt trött för en gångs skull, längesen jag kände att kroppen verkligen har jobbat ordentligt, adrenalinet har pumpat i mina ådror i stort sett hela dan. Började stenhårt i måndags me 2 pass om dan, de första jag gör när barnen gått till skolan e å ta mig en ordentlig snabb powerwalk i ca 1½ till 2 timmar. Spurtar igång kroppen nåt vansinnigt, förbränning allan ballan, kommer hem, proteinfrukost, kaffe, å sen alla sysslor som ska göras, ärenden som ska springas, mycket som jag tentar av. Fullt upp hela dan me andra ord. På e.m väntar pass nr 2, varierar väldigt, antingen e de dans, pump, piloxing, zumba, shape eller nåt annat. Idag...fy fan, trodde inte jag skulle orka hem från gymmet (GÅR dit å GÅR tillbax) Jag hade verkligen ingen ork kvar, min kropp gick på sparlåga. Vet verkligen inte när jag hade den fullständigt utpumpade känslan vilket jag älskar! På fredag ska de inhandlas "träningsgrejor" som jag kallar de för, å då menar jag inte kläder å skor, eller a, de oxå visserligen, men jag pratar om proteinpulver, fatburner, antioxidanter osv osv. NU e miss Vasiliki igång serru...! Känns som förr i tiden, för flera år sen när jag tränade som bäst, motivationen e tillbax! Nu ska rutorna fram igen! Jepp! De bästa e ju att jag har folk som kan träna mig, personer som själva e träningsfreaks som kan hjälpa mig till den vältränade kropp jag e ute efter. å DE känns fantastiskt bra! Känns så otroligt bra att va tillbaka igen...i sinnet än så länge, men de väl där allt börjar såvitt jag vet:))

Har även fått kontakt med en del låtskrivare/musiker som e intresserade av att träffa mig, inget konkret än så länge eftersom jag FORTFARANDE väntar på att en viss person ska maila över material jag inte har tillgång till på min dator. Får väl påminna honom om inget sker snart. De finns folk som väntar lixom...hallå eller?

Nä...jag pallar inte att skriva mer idag, tänker fixa lite té till mig å stephanie, sätta mig i soffan å bara chilla. En vääääldigt tidig sänggång för mig idag vill jag lova, tvättar i morron bitti!

Natti!