Miss Vasiliki

lördag 2 april 2011

Muskelinflammation

Muskelinflammation...i hela högra armen, upp i axel å lite ner på ryggen. Trodde inte att de skulle göra så fruktansvärt ont som de faktiskt gör, olidlig smärta, en smärta som inte går över utan de gör ont HELA tiden utan att överdriva. Det kom i onsdags helt plötsligt ifrån ingenstans som en blixt från klar himmel när jag satt å glodde på tv efter att barnen lagt sig. Kan inte riktigt förklara hur de kändes, men det började göra lite diffust ont i armbågen å på insidan armen, jätteknepig känsla, jag fattade verkligen ingenting! Det blev värre å värre å värre...vred å vände hela natten, kunde varken räta ut armen eller böja den eller hitta en ställning där det kändes någorlunda okej. Hemskt!

På morronen därpå, asså på torsdagen kunde jag inte röra mig...hade dessutom Oliver hemma eftersom han OXÅ var dålig, tvättstuga, städning inför helgen..hela fan. Men smärtan blev mer å mer intensiv så jag fick en snabb tid på vårdcentralen där det konstaterades att jag har en muskelinflammation...antiinflammatoriska piller å smärtstillande. Febern steg som högst till 40,5 grader när de va som värst, då hade jag så ont att jag faktiskt låg å skrek nästan, grät i floder, visste inte va jag skulle ta mig till, hur jag skulle sitta eller ligga, tryckte i mig treo UTÖVER allt annat. Detta e nog de värsta jag drabbats av nånsin... Idag e första dagen sen i torsdags som jag inte har feber, så de e nog på bättringsvägen hoppas jag!! Barnen, speciellt Stephanie har fått hjälpa mig me ganska mycket, så gott hon har kunnat, såååå dåligt samvete över de, men va fan ska jag göra då? Har lixom EN fullt fungerande arm, högerarmen kan jag inte sträcka ut alls utan går omkring me den böjd mot kroppen, gör så jävla ont! Bad barnen köpa middag, färdig asså, eftersom jag själv inte kunde laga nån...tror nog att de har hänt 5 ggr tidigare då vi köpt hem färdiglagad mat...usch! Men nöden har ju ingen lag sägs de.

Mamma åker tillbax till Grekland i morron...hon å barnen e ute på Avenyn idag, dom firar tydligen in våren där just idag! En massa roligt som händer, trubadurer å shower å grejer. Blir nog roligt för dom...hade så gärna velat följa me, men de e liiiite jobbigt läge asså, har fortfarande ganska ont i armen å e jätte trött, så de blir till att gå upp till coop å införskaffa kvällens mys i stället!

ha de!