Miss Vasiliki

lördag 19 februari 2011

bort me negativt..å in me positivt!

Igår...e en dag som jag helst av allt skulle vilja radera ur mitt liv...en av de värsta dagarna i mitt liv, men de går ju inte att bara radera nåt som faktiskt har existerat å inträffat. Går lixom inte, tyvärr...eller....inte?

Jag ser livet som ett enda stort äventyr som ger en både dåliga å bra erfarenheter, livet e en prövning som man måste genomgå, om man nu inte beslutar sig för att avsluta livet tidigare via självmord, vilket jag kan förstå att vissa begår me tanke på att jag varit där själv vid ett tillfälle. Men i alla fall. Igår tog jag ett beslut som va fruuuuktansvärt jobbigt för mig, men jag vet idag att jag gjorde de enda rätta, jag gjorde de som va rättvist för oss alla. Efteråt mådde jag så fruktansvärt dåligt att jag på nåt sätt befann mig i ett delirium, kan inte förklara hur de känns, men...de va hemskt. Säger bara...TACK MAMMA FÖR ATT DU FINNS Å STÄLLER UPP ME BARNEN!

Gick igenom mitt liv i detalj igår, va i säng kl 6 på morronen, tog vissa beslut igår som jag inte ångrar ett jävla piss. Bl a så raderade jag en viss person som betytt väldigt mycket för mig från å till, gick igenom mina vänner, VAD betyder dom? Va ger dom mig? Vilka e värda att behålla å vilka inte? Å just den här personen jag raderade både ur mitt liv å från alla andra forum som t e x FB, va inget annat än en negativ pol som gjorde mig orolig å konfunderad, varför i hela jävla helvetet ska jag behålla en person som inte bryr sig? En VÄN för mig e nån som bryr sig, nån som finns där hela tiden å inte bara när de passar sig, en VÄN e en person som kan ställa upp när de behövs...en vän finns där hela tiden. Tänker fortsätta i samma spår, tänker ta bort negativa poler, å kommer att fylla dessa tomrum me nåt positivt i stället, de som gör mig hel, som kan fylla mig me nåt som gör mig glad, som kan få mig att må bra. Alla andra kan dra...nånstans.

Nej..igår va en fruktansvärd dag. Tänker aldrig mer sätta mig i den sitsen igen. Nåt av de värsta jag varit me om, som sagt. faktiskt....

Så e de! Har köpt en ny mobiltelefon! Inga pengar jag egentligen hade, men min jävla sketna mobil va jag tvungen att tejpa lixom, för lucka där bak ramlade av. Visst, jag har en HEELT fungerande NY mobil på fläkten, men den går ju inte å använda eftersom mitt ex har spärrat den...fråga mig inte varför...för å jävlas eller nåt. Vet inte, å jag skiter i de. Man kan må bra av vissa saker, om han mår bra av att spärra en fullt fungerande mobil p g a att jag ville ha ett EGET nummer....så fine, hoppas han mår bra av de i så fall. Jag mår i alla fall bra av att göra rätt för mig...å de hoppas jag att jag kan göra, för många...som vill ta emot de jag försöker göra för dom!

Sen vill jag säga en sak...

JOHANNA! Du e en UNDERBAR människa...faktiskt! stor kram till dig gumman! Å tack för att du faktiskt tog dig tid att informera mig om basketen vilket jag inte hade en aning om... tack!

Go natt alla!!