Miss Vasiliki

fredag 25 mars 2011

john blund...

Ibland undrar jag va som händer me min trötthet...? Den lixom bara försvinner, finns inte...så sitter man här me tusen tanker som fyller min hjärna till bristingsgränsen så jag bara måste gå upp å koka upp lite tevatten.

Alltid samma visa när de inträffar, tevatten, spotify, å skriva....

I natt va de tankar som rör ett visst dokument jag läste igenom igår kväll, läste de säkert 3 gånger...om å om igen...å blev mer å mer konfunderad över vissa uttalanden. Försökte vända på vissa av dessa uttalanden som gjorts, då menar jag att om JAG hade suttit där, hur hade JAG reagerat? Visst...fine...att man vill nån illa, tycka de man tycker i sin lilla inskränkta å skyddade värld...men hallå, va e sanning å va e fantasi? JAG vet...faktiskt...för jag lever i min värld å vet hur den ser ut å hur den levs. Men att en person som jag inte lever tillsammans me vet mer än mig? De kan jag inte förstå över huvud taget...hur kan en person uttala sig om saker som cirkulerar som en sorts sjuk verklighet i DEN personens huvud? A jag blev rent ut sagt förbannad! Men men, de tog 10 minuter för mig att inse att jag måste fokusera på mig å de jag vet e min värld å verklighet å släppa detta sjuka fort som fan.

Å de gjorde jag, för de har jag lärt mig att göra via en underbar människa som varit min mentor sen ett år tillbaka. TACK du underbara människa! TACK för att du funnits där när jag mått som sämst, TACK...för att du gett mig den styrka jag behövde å fortfarande behöver för att kunna gå vidare...

Blir ett intressant år de här tror jag. Känns bra att äntligen få rensa luften lite. För de kommer att ske i nästa vecka, å jag fullkomligt LÄNGTAR!! Fy fan säger jag bara...de jag tjatat om så länge, de jag önskat, de ENDA jag har velat göra, de kommer. Å de känns bra. Då kanske den här personen får en helt annan syn på vissa saker som den har haft konstiga å helt vrickade uppfattningar om.

word!