Miss Vasiliki

onsdag 18 augusti 2010

Dammsugarfanskap!!

Fatta att munstycket gick av eller?? ÅÅÅÅÅ så irriterande....å lycka till å hitta en Kirbydistributör i närheten liksom! Så, va fasen gör jag nu? Svabbar golven me skurtrasa på knäna eller?? SKIT oxå! Har inte råd å köpa en ny dammsugare direkt, inte ens en billig skit som egentligen bara e bortslängda pengar. Vet inte hur jag ska lösa de...äh, kommer la på nåt! Jag menar, kunde jag skaffa mig en lägenhet i Vasastan så kan jag väl fixa en dammsugare eller? Irriterande bara å inte kunna dammsuga när jag vill dammsuga.

Idag har de varit en skoldag för både mig å Oliver. Först va vi i mitt plugg så jag kunde anmäla mig till kurserna å sen va vi på hans skola! Där fick han träffa lärarna å några av klasskamraterna, GUD så stolt jag e över honom...allt gick så bra! Han satte sig me en gäng killar direkt å började tjöta som bara han kan, å sen började de leka. Så i morron e de ju första skoldan så att säga, upprop å dylikt. Å på fredag e de hans första RIKTIGA dag me bamba å hela köret, spännande! Blir dock lite komplext me Stephanie eftersom hon kommer hem på lördag, å hon börjar egentligen oxå i morron, å jag själv börjar plugga på måndag, så...a de blir lite jobbigt. Får se hur jag löser de. Jag menar, hur kul e de för henne att bara lämnas av i skolan de första som sker på måndag? Hon kommer ju bli helt knäckt, känner INGEN liksom, helt ny skola, nya människor, nya klasskamrater, ny miljö...å jag känner ju henne, jag vet ju hur hon kommer att reagera, å de gör ont i mig! Vet inte hur jag ska lösa de...antagligen så får jag börja mina föreläsningar på tisdag i stället så jag får va me henne på måndag helt enkelt. Ingen skada skedd direkt, hon måste ju, finns ju inga andra alternativ!

Tvättat som ett as idag, jösses va tvätt jag hade! Trodde aldrig att de skulle ta slut! A ja, gött å känna att man lever så att säga...

Nu blir de dusch för oliver i alla fall! Upp tidigt i morron!

Tjing Tjong!