Miss Vasiliki

söndag 26 juni 2011

midsommar å äventyr....å mörbultad!

Fy fan säger jag bara...vilken midsommar! Jättetrevligt! Otroligt kul hade jag de tillsammans me mina underbara vänner! Sen kom de ju folk jag inte kände sen innan oxå, mmmm....DE gjorde de allt...he he... Blev ett litet äventyr där hemma hos S å C kan jag säga. Bara å få upp partytältet va ju en kamp i sig, de blåste utav bara helvete, pinnarna lossnade, själva duken blåste iväg, a jääävlaaar va vi kämpade, men de gick bra till slut, för uppe satt de iaf!

Sen skulle de dukas, just de...DÄR smällde de som fan ska jag be å få tala om... Jag stod å pratade me några av polarna som va där, när jag blev ombedd att gå ner till tältet för att hänga av mig väska så att vi kunde förbereda oss för mat å dryck å fira midsommar. VISST säger jag å ska studsa iväg nerför den där lilla trappan å ut på gräsmattan mot tältet...om man säger så här...jag kom inte så jäkla långt!! Runt min vänstra ankel sitter de nåt plastband, i samma plastband lyckas jag även sätta min högra fot, så när jag ska ta de där studsiga klivet så kommer jag inte längre än RÄTT ner i asfalten, raklång! SHABAAAAAM! Fy faaan vilken smäll... Mmm...den smällen visade sitt rätta jag dagen efter vill jag lova, bildbevis kommer längst ner. Aj aj aj...ont som tusan, å satan i gatan vilken värk jag har haft i heeeeela kroppen! Fattar inte va den kommer ifrån...eller så kanske jag gör de...hahaha! Men de behöver vi inte gå in på här...

Annars va de en otroligt lyckad midsommarafton som jag sent ska glömma! Nu väntar vi bara på kräftskiva! För de kommer oxå att firas hemma hos mina kära S å C!

Midsommar 2011
mina knän...

min armbåge...