Miss Vasiliki

onsdag 9 november 2011

vinter å kräksjuka...fy fan!

Helvete va kallt de e ute nu, så att de biter i kinder å i händer å hela kroppen huttrar å skakar. Kan de va så att vintern börjar komma sakta men säkert? Eller? Men de e ju inte så konstigt i så fall, jag menar de e ju trots allt snart mitten på november...lixom... skit samma! Kräksjukan har blossat upp oxå, JAG mår fortfarande bra tack å lov, men personer i min närhet har ju inte haft samma tur...känns som om den kommer bita sig fast i mig me, nån gång. Håller tummarna att jag klarar mig ytterligare ett år, men va fasen, spyr jag så spyr jag, inte mer me de!
min familj!!

Anyway, har två praktikanter på jobbet nu, 16 år gamla, å jag e HELT säker på att dom kommer från en annan planet om jag ska va helt ärlig. Asså, va fan? Seriöst, när jag själv va 16 år så gick jag först till skolan på morronen för att sen gå raka vägen till min mammas frisörsalong å jobbade arslet av mig tills de va dags att gå hem. Dessa två förbannade zombies gör INGENTING, NADA, NOTHING! Dom står där som om dom va fastklistrade i golvet me en tom blick å stirrar rakt fram, när dom väl rör på sig så går dom inte i slowmotion, nej nej, de e slowmotion x 200 eller nåt. Va går dom på egentligen? Valium? Morfin? Eller e de så att dom inte förstår va de e jag säger till dom? Ändå förklarar jag väldigt tydligt å väl va de e dom behöver göra för att allt ska fungera både i köket å ute i disken. De enda dom hittills har åstadkommit e att sinka oss andra å sätta stopp för produktionen, ååååååååhhhh så irriterad jag e på dom lata små snorvalparna. Jag vet va de kan bero på, jo, det beror på att dagens ungdom vet hur dom ska röra på fingrarna när det gäller tangentbord, hur dom ska hantera både data å tv-spel, å sitta vid facebook 24 timmar om dygnet. Resten skiter dom i, för de e dom inte vana vid, dom e inte vana vid att röra på sig på jobbet eller i skolan, dom e inte vana vid att kanske få tillsägelse när det gäller att jobba, dom e bara vana vid att gå till plugget, hem från plugget, sätta sig vid datorn, få allt serverat å för att inte glömma KOMPISARNA! Fuck off säger jag bara...å jag får höra att jag e för "öppen" mot mina barn å att dom får ta för mycket ansvar själva...

...eeeeehhh, ska vi se här, de jag gör e att faktiskt tala om för dom hur verkligheten ser ut, att man inte kan få allting serverat på ett silverfat livet ut. Jag talar om för dom att ta eget ansvar för de dom klarar AV, å de i sin tur innebär att ansvaret jag ger dom e att gå till å från skolan själva, hänga upp sina kläder när dom kommer hem, INTE sätta på datorn, göra sig ett mellanmål, lägga smutstvätt i korgen, plocka undan efter sig å städa SITT rum. Ber dom även att tömma diskmaskinen å sen sätta i den smutsiga disken. Lite av vad dom faktiskt KAN göra själva, e ju inga bäbisar vi pratar om utan stora barn på 12 å 7½ år gamla utan funktionshinder. Nä, Satan i gatan, mina kids tänker jag INTE skämma bort på de sättet, aldrig! Curlingmorsa? Nä...tror inte de... Va fasen, jag hade verkligen ingen lätt uppväxt, jäkligt mycket motgångar, men jag fixade de! Å jag lever! Å jobbar! Å tar ansvar för mig själv å mina barn å dom jag har närmast. Usch för små brats...inte deras fel trots allt, men jag tycker synd om dom faktiskt. Kan bara önska dom lycka till!

Har ju varit Halloween osså...!!
Så här snygg pirat va min älskling!!

Så vacker...!













Lite foton från helgen som va! (De kommer fler...inte lagt upp dom ännu bara...)
förfäääääst!!
Agnes å jag
Agnes å jag igen...gladare!
The radical 3!!
Linda å Putte i lördags!
HAHAHAHAHAAAA!!