Miss Vasiliki

måndag 31 januari 2011

Måndag...å ytterligare idioter!

För de första så kommer jag inte bemöta kommentarerna som fullständigt RUNNIT in, fullständigt inkompetenta idioter som försöker få mig å mitt ego att falla...tsssssssssssss!! hahahaha!! Ye ye ye.... Nån åsna som frågade mig om jag åker mycket HISS för att de heter BAKIS å inte TAKIS! ÅÅÅÅÅÅÅÅH en sån fullständigt iq-befriad åsna...akta nu inte så att du blir FÖR rolig....! Jag kanske skrattar ihjäl mig!

En annan som skrev att jag e ful, eeeh...jaha? Ytterligare ett inlägg av mitt ex eller nån i hans närhet som skrev nåt i stil med "otrogen 2 gånger å dumpad" eller nåt sånt...jaha? E fan bara glad över att jag blev av me dom, speciellt den siste jäveln, som sagt att va otrogen e ingen kriminell handling, men de e däremot misshandel å rattfylla...

HUR KÄNDES DETTA? Kändes de kul? Att bli kränkt offentligt? De som e bra me just bloggar å idiotiska kommentarer e att JAG bestämmer om dom ska läggas upp å JAG väljer i så fall vilka.

Tycker de e skitkul att folk faktiskt engagerar sig så mycket i min blogg å faktiskt lägger energi på att skriva kommentarer dom VET inte kommer att läggas upp! Jävla puckon... men men, de e baaaaara å fortsätta!! Tycker fakiskt att de e otroligt underhållande!

Nu ska den här mamman sätta på sig strippkläder å ta sig en starköl! För fasen...måste ju leva upp till kraven vissa har på mig... hahahahaha!

Fuck I love this shit!