Miss Vasiliki

måndag 14 februari 2011

Alla Hjärtans dag!

Jaha ja! Då va den där dagen här igen, som alla andra "såna där dagar" som passerar våra liv vartenda år! Fast enda skillnaden e att jag inte har en partner i år, vilket känns helt okej, klart jag hade velat få blommor å vakna upp i en famn där de finns kärlek...men nu e de ju inte så! Jag LOVAR att jag överlever i alla fall! hahaha!

Helgen har bjudit på MYCKET skratt å väldigt mycket andra positiva incidenter som jag e otroligt glad över faktiskt! Ibland tar livet en sån radikal vändning att jag nästan slås till marken, ett uppvak, en acceptans av att de kanske inte ÄR så fel ändå? Mmm, landa lixom, fatta läget, ta de som de e. Jepp...

I fredags va jag på Allum me barnen, uppträdanden, vänner jag inte träffat på år å dag! SÅÅ kul å träffa dom igen, träffa nytt roligt folk som kommer å ha en otroligt stor betydelse i mitt liv i framtiden, människor som ger mig glädje helt enkelt. Vi dansade å sjöng å lekte å hade såååå kul, jag å kidsen asså, en fantastiskt rolig heldag på Allum i fredags! Tja, lördagen bjöd ju på melodifestival i vanlig ordning, å för första gången NÅNSIN så gick de låtar jag hoppades på, vidare, både direkt till final OCH till andra chansen. Otroligt faktiskt, men men, nån gång så inträffar ju saker man inte förväntar sig!

Nu väntar plugg, så... avlutar me detta! Förstår att de e svårt att förstå om man inte pratar detta fantastiskt vackra språk. Kortfattat handlar de om att Leva för sig Själv, att man hatar å älskar sig SJÄLV, att man tar ansvar för sig SJÄLV å ingen annan.