Miss Vasiliki

måndag 11 april 2011

VÅÅÅÅÅÅR!!

GUUUD så lycklig jag blir av detta väder! HELT underbart! Visst, jag e apförkyld, verkar aldrig ge me sig, å visst att jag låg i soffan bokstavligt talat HELA dan igår å hade dåligt samvete över att jag gjorde de eftersom de va så fint väder ute, me vafan...jag fick ju njuta av de idag! Fantastisk dag har jag haft... Träffade min älskling Marcus, satte oss på uteserveringen på Cappuccino å njöt av solen, sen gick vi upp till Hard Rock där vi avnjöt en liten go tallrik me en massa gott på å två ENORMA glas vatten som fylldes på direkt kan jag lova.
Bästaste, finaste Marcus<3

De som e så kul me Marcus e att vi har samma smak när de gäller killar...hahahhaa! Så vi satt där, å tittade...på dessa vackra saker som har legat gömda hela vintern under sina små stenar... Å så skrattade vi så vi kiknade, som vanligt, så aaaallt va precis som de ska vara! Glada miner, skratt, världens bästa sällkskap å ett underbart soligt vårväder i bästaste Göteborg! Va mer behöver man??

Pantra njuter i fönstret...!

Vi har ett litet projekt på G...jag å Marcus... som kommer att bli ENORMT om allt går som vi planerat. Fortfarande på planeringsstadiet, men idéerna sprutar, riktig brainstorm vill jag påstå, å HELVETE va vi har skrattat sönder oss under tiden. Men men, den som lever får se:)) mer kan jag inte uttala mig om eller avslöja. Men de kommer att säga BOOOOM i Göteborg om ett tag, å då snackar jag inte om självmordsbombare...

Kidsen å jag har varit på årets första match ihop oxå! IFK-Örebro spelade för 1 vecka sen, förlust för Änglarna men va fasen, inte sista matchen för säsongen direkt! Dokumentation finns nedanför!

Tjo!

I väntan på matchen....
...så tog vi lite foton...

....tills det....

BLEV DAGS!!