Miss Vasiliki

tisdag 14 september 2010

Hösten e nog här...i alla fall vädermässigt!

Herre Jösses som de regnade i morse när jag gick upp kl 06...va längesen jag hörde de där smattrandet mot fönsterrutan, undrade först va de va när jag förstod att de va regn. Ja ja, e hösten här så e den, finns ju faktiskt inget man kan göra när de kommer till vädret. Tyvärr! Finns ju regnkläder, stövlar, paraplyer å en massa annat man kan använda sig av vid såna här väderförhållanden, så de e inga problem me de.

Igår fyllde min stora tjej 11 år! GUD så stolt jag e över henne, å Oliver oxå så klart...men de e nåt me Stephanie just nu, så stor, förståndig, har fått nya vänner, börjat bli mer mån om sitt utseende å kläder, så klart att hon har sina dagar hon me (läs förra inlägget), men de e ju inte lätt att vara i förpuberteten. Mycket hormoner och känslor som inte klaffar ibland, men jag finns här för henne i vått å torrt, å de vet hon!



STEPHANIES FÖDELSEDAGSBAKELSE!








OLIVER FICK JU OXÅ EN SÅ KLART...:))





Å snart e de val... Va sjutton ska man rösta på egentligen? Har ingen aning. Tycker de e skitsvårt asså, men klart jag ska rösta, har ju den rättigheten å möjligheten i de här landet till skillnad mot andra länder, så de e ju självklart att jag ska rösta. Men jag vet inte vilket parti som kommer att få min röst. Äh, de ger väl sig, har ju fram till söndag på mig!!



LIIITE CONFUSED...FAKTISKT...





På lördag har Stephanie fest! Lilla gumman, ska bli så roligt att få träffa hennes nya kompisar som hon har bjudit in, verkligen! Alldeles lagom många, får väl se hur de utvecklar sig, men jag tror nog att de går bra, dom verkar va helt okej faktiskt. KIZZ-tema så klart! Min lilla rockertjej! Har ju en rockstjärna vid namn Oliver oxå...
YEEEEAH!!
YEEEEEEAAAAH!!

Nä, nu e de dags för plugg, Har tenta i morron, på måndag å nästa vecka till att börja me, sen flyter de på hela tiden, så...

Häj!



LITE FOTON FRÅN I SOMRAS...nostalgi...

Oliver höll i en majsorm som dom visade upp på Salutorget! As-sööööt!!

Stephanie å Oliver på Chez Ami...
Sååå vackert! Världens största regnbåge över vasastan!














Sen blev den DUBBEL!!

Jag å Oliver på Göteborgskalaset!!
HAHAHAHAHAHA!!