Miss Vasiliki

torsdag 7 juli 2011

strulmagnet?

Funderar ibland på hur det kommer sig att bara VISSA personer/människor råkar ut för tråkigheter? Hur kommer det sig t e x att JAG e en av dom? Jag har börjat jämföra mig me en magnet dit all skit dras till, dit alla idioter dras, oturen förföljer mig verkar de som...hela tiden, jämt å ständigt. Vet inte när jag hade en lugn vecka, helt ärligt! Så fort jag landar, börjar må bra å känner energin laddas, så händer de nåt som får mig att falla handlöst å fullständigt ta knäcken på mig ytterligare en gång. När den stenen kommer i rullning så slutar den inte, den stenen börjar som en liten pyttesten till att i slutändan bli ett berg...så känns det just nu i alla fall. Stenen e i rullning å jag vet fan inte när de tar stopp, ska bli väldigt intressant å se hur de slutar den här gången...
Finaste A å jag!!
Nåja, den här gången handlar de inte om känslor på DET sättet, ååå nej...absolut inte, detta handlar om en fullständigt socialt missanpassad psykopat som inte har nån gräns vad gäller våld. Jag råkade otroligt illa ut förra söndagen, d v s nästan 2 veckor sedan, vill inte gå in på hur, men det var på f***håret att det inte slutade mer illa...ta det som ni vill, men så e de. Helt oprovocerat våld, jag var helt enkelt på fel plats, fel tid, känner inte killen, träffade honom på midsommarafton första gången, pratade, skrattade men NÅT kändes inte rätt...nåt sa mig att "här e inte alla hönsen i buren, eller hästar i hagen...". Mmm...ytterligare en gång hade min lilla känsla rätt...den känslan jag oftast litar på. Men men, de gick ju bra trots allt, jag lever å jag andas, resten får jag jobba med, kommer att ta otroligt lång tid att komma tillbaka å just komma över den känslan som får mig att skaka varje gång jag hör "det där" ljudet. En dag å ett steg i taget.


Trots allt detta tråkiga å tragiska som inträffat så har det även hänt en massa positiva saker just p g a denna hemska incident! Jag har funnit en ny vän, en otroligt ödmjuk, snäll, fantastisk, SJUUUKT rolig tjej vid namn A. Så mycket som jag faktiskt har skrattat tillsammans med den här fantastiskt roliga människa har jag inte gjort i hela mitt liv, inte så mycket på så kort tid i alla fall. Hon bodde hos mig i en vecka, åkte hem i söndags...känns så tomt! Men förhoppningsvis så kommer jag kunna åka ner till henne redan i morron! Underbart!


mina stjärnor!

Sen har jag ju min Mys-B oxå...så snäll...å omtänksam...å underbar...som ser en person, en människa bakom det yttre...som försöker förstå å lära känna...å de känns så bra...på alla plan!


såååå underbart foto!!

Säger bara SCROTUM GLANS! hahahaha! Internt litet skämt som inte många förstår förutom P, B, A å jag! shiiit som vi skrattade! Ha de gött alla!

världens finaste...