Miss Vasiliki

söndag 8 maj 2011

nödvändiga åtgärder!

Vissa saker måste man ta på allvar, vissa tecken som man måste se som kan skada en själv måste man ta på allvar, detta fick jag bekräftat igår. Har haft en liten känsla av att nåt inte står rätt till, en känsla av obehag, en liten klocka som ringt i bakhuvudet men har lixom slått bort den tanken eftersom just den här personen har varit så "ûbersnäll"
Igår fick jag verkligen bekräftat att det har gått till överdrift, ett intresse som gått över till besatthet utan dess like. Jag har försökt ignorera personen just för att visa att det finns en gräns när det gäller kontakt, försökt visa att vi INTE e tillsammans eller ens dejtar å det kommer ALDRIG att ske heller, aldrig nånsin! Men ibland e de sånt som e svårt för vissa att förstå...dom har en konstig verklighetsuppfattning som inte stämmer överens me hur verkligheten FAKTISKT ser ut. En sjuk syn på vissa saker helt enkelt, ett skapande av en värld dom vill åt, ett krav dom har ställt, ett liv dom vill ha utan en tanke på hur den andra personen ser på det hela.

Verkligheten ser annorlunda ut min vän...detta e till dig... Din verklighet kretsar runt mig, jag har förstått det nu, du vill åt nåt som inte finns, nåt som aldrig kommer att finnas, du måste förstå detta. Att du e olycklig när det gäller vissa saker, kan ju inte JAG göra nåt åt, JAG kan inte få DIG att må bra, förstår du? Jag kan inte hjälpa dig...vet du varför? För vi befinner oss på två helt olika plan, du har ett otroligt stort intresse av mig, det vet jag, men det har nästan gått till överdrift, jag har även förklarat för dig hur jag själv känner å va jag tycker, respektera det! Så, jag kunde inte göra nåt annat än att ta bort dig...för det känns obehagligt att veta att du nästan e besatt av mig å att du kan läsa allt jag gör å har gjort å ser alla foton osv osv. 

Ledsen för detta, men...ack så nödvändigt. Hoppas allt löser sig för dig... 

Igår hade jag otroooligt trevligt hemma hos Sanne tillsammans me vänner!! Så jäkla kul asså! va hemma tidigt medans alla andra gick ut å partajade, jag orkade faktiskt inte...men ett litet bildbevis på hur de va kommer här!
crazy Vasiliki! Allt som vanligt då...:))