Miss Vasiliki

torsdag 26 januari 2012

Vintern e hääär!

Jo tack, fick mig en smärre chock i lördags när vi gick upp! Sov över hos Björn tillsammans me kidsen, går upp nån gång vid 10 eller nåt å ser hur snön VRÄKER ner...eeeeehhh....va fan hände där eller? Okej? Lite chockad blev jag allt, å värre blev de ju! Fy fasen va de snöade, hela dan snöade de, å vi skulle iväg till sjöfartsmuséet vilket inte blev av på lördagen utan i stället på söndagen. Ja ja, blött blev de kan jag ju säga...! En jäkla massa blöt äcklig snö låg i drivor precis överallt, usch va äckligt! Men men, vi sket i de å hade världens mysigaste lördag, vi gick å bowlade, såååå kul vi hade:) alla 4 hade en så rolig kväll, fick faktiskt Stephanie att skita i dom där skydden som barn har på sidan av banan. Fatta att hon blev glad när hon insåg att hon faktiskt KAN hysta iväg klotet å faktiskt STRIKA även om hon inte hade några skydd? Underbart stolt! Hur som haver, sen va vi å åt på en Thai restaurang inne i stan, å sen åkte vi hem igen.

På söndagen besökte vi Sjöfartsmuséet! Fasicken va mysigt vi hade de när vi gick omkring å kollade på allt de där gamla, läste en massa brev som sjömän hade skrivit till sina nära å kära en gång i tiden. RIKTIGT kul hade vi faktiskt! Världens mysigaste helg...hela förra helgen va sådär underbar!! Å fler lär de ju bli me tanke på att vi flyttar ihop snart ju! Läääängtaaaar...men de kommer allt, snart blir de av.
Världens finaste pojkvän...!

Anyway, har inte varit speciellt roligt de senaste dagarna...en fruktansvärt jobbig incident inträffade i förrgår. Nåt som fick mig att tänka efter vad som e viktigt här i livet. Men de tar vi en annan gång, typ i morron eller nåt.

C ya folks!
ankchipsmun!

nummer två!

drakfisk!

Björn me Björn!!