Miss Vasiliki

fredag 6 augusti 2010

Barnledig men inte ledig...

Har haft de sååååå förbaskat kul de senaste dagarna i ett sommargöteborg som e de bästa som finns!! Herre Gud...säger jag bara... A ja, vänner har jag ju träffat i alla fall, de kan man väl säga att jag har...å de har varit skitkul verkligen! Ja, va ska man säga liksom? Har verkligen tagit vara på mina lediga dagar, lagat mat hemma me en kompis i tisdags, träffade en annan i onsdags, å igår träffade jag mina tjej-grannar å satte oss på Chez Ami å bara tjötade en massa skit om allt som hänt å hur saker å ting löser sig sakta men säkert. Kändes jättebra verkligen!

Nu börjar ju faktiskt snart vardagen på riktigt igen, dock i nya skolor å allt va de nu innebär. Kommer att bli en tuff period framöver, å då menar jag verkligen TUFFT... När de gäller allt...men men, bara att bita ihop å fixa de, har ju gått bra hittills!

Fick ett mess idag av en person, som jag hade en väldigt onödigt idiotisk sms-konversation med om en otroligt viktig sak som jag vill lösa, de e riktigt, riktigt allvarliga saker vi pratar om här just nu asså. Å de jag hade behövt göra me den här personen e å sätta mig ner å DISKUTERA hur vi fan ska lägga upp saker å ting på bästa möjliga sätt. Å detta skrev jag typ 17 hundra gånger... Anyway, anyhow, så skriver den här personen så här: "Om du slutar blogga så kan vi diskutera". Eh?? Eeeeh va?? Trodde jag skulle ramla baklänges faktiskt. Va i hela jävla h******t har min BLOGG me de vi ska diskutera att göra? Asså vi snackar om 14-is nivå här nu, JIIISSESSS!! A ja tänkte jag, å skrev att jag aldrig slutar blogga bara för att X tycker de. Never fucking Ever! Varför skulle jag göra de? För att få till ett möte som ändå hade slutat i en katastrof? No way...

I alla fall. Oliver kom hem idag! Å GUUUUD som jag längtat efter honom...verkligen saknat honom. Även om de va otroligt skönt att få min egna tid så har jag saknat honom. Men jag behöver verkligen min tid varannan helg, om den nu blir de, ingen aaaaaning...japp..kanske va för jobbigt att ha sonen i 6 dar, va vet jag? Skit samma...de jag vet e i alla fall att man som mamma MÅSTE få andas ibland, jag höll på å kvävas ett tag, å de har jag tagit igen nu, nu fick jag mina dagar jag behövde för att samla energi å kraft. GÖTT.

Go natt!!