Miss Vasiliki

lördag 5 mars 2011

GUD...

Gud... just ORDET Gud används dagligen, hur SÄLLAN hör man "Men GUUUUD" eller "Herre GUUUUD" eller va fan de nu kan va. Jag hör de varje dag, på bussen, på gatan, i affären, de e ett väldigt vanligt uttryck helt enkelt! Men va ÄR Gud egentligen? Om man frågar barnen så e Gud en farbror me vitt skägg, jämför me Jultomten, som e snäll. Okej... De tycker jag e ganska bra, dom tror på SIN Gud som har vitt skägg...å e snäll. Absolut.

Men Jag, som Anna Vasiliki, som har levt ett ex antal år å som har upplevt å LEVT en hel del, har faktiskt bildat mig en egen uppfattning om vad GUD e för mig personligen, å de vill jag poängtera, för MIG, resten skiter jag i. GUD för mig, om man nu ska ta själva ordet, e just ett ORD jag hört i hela mitt liv å de består av 3 bokstäver som används till höger å vänster utan innebörd, i alla fall till 90% av den svenska befolkningen.

Jag har en Gud, ja de har jag faktiskt, min Gud e nån jag själv tror på, de e ingen gammal gubbe me vitt skägg...ååå nej. Min Gud e ett Väsen, ett Väsen som finns omkring mig hela tiden, på gott å ont, hela tiden, dag å natt. Den Guden kan jag tillkalla när jag känner att jag behöver ett s.k stöd som inte en fysisk person kan hjälpa mig med. Sen om den hjälpen når fram vet inte nån nåt om.

"Finns de en Gud för mig, som finns där, som kan ge mig den styrka jag behöver just nu, så GE MIG DEN.

Finns de en Gud för mig, som finns där, så önskar jag att den här Guden kan få Oturen att lämna mitt Liv.

Finns de en Gud för mig, som finns där, så önskar jag att den här Guden kan få det jag gör, de jag kämpar för dag å natt, att bli till de jag önskar till verklighet

Finns de en Gud för mig, som finns där, så önskar jag att den här Guden kan ge mig en Öppning i mitt liv å sluta ge mig motgångar

KÄRA GUD...MIN Gud, de spelar ingen roll vilken skepnad du tar, jag ber Dig, sluta ge mig utmaningar hela tiden, för snart ger jag upp."