Miss Vasiliki

måndag 16 augusti 2010

Bisarrt, obehagligt å helt åt helsicke iq-befriat.

CITERAT: "Sprutluder å looserfnask"

Min blogg kanske skiljer sig från många andra bloggar e den bemärkelse att jag använder mig av ett språk som kanske sticker i ögonen på väldigt många. Jag har själv valt att skriva om mitt liv, vardag, barn å allt va de nu kan innebära, de har jag SJÄLV valt, tycker att de kan vara lite befriande att få skriva av mig å låta dom som vill, dela detta med mig. Men jag tycker INTE om att bli kallad för sprutluder å looserfnask, för de e verkligen nåt jag själv vet att jag INTE e.

Jag vet inte va de kan va för fel på att ta med sig barnen på "krogen"? Tar dom skada av det? Far dom på nåt sätt illa av att följa med mig ensam eller med goda vänner på restaurang för att äta ibland? Eller e de fel att gå på Göteborgs Kulturkalas tillsammans med min son? E det fel av mig att ge min son (min dotter e i Grekland å går på "krogar" å äter varenda dag...by the way...;) musikaliska upplevelser i form av en massa olika band? Vad skulle kunna hända? Hur skulle jag kunna va en dålig mamma pga DET?? Eller att under sommarloven va uppe längre än normalt? GÖR MAN INTE DE PÅ SEMESTERN? E man inte uppe längre på semestern? Brukar man inte göra extraordinära aktiviteter på semestern? Eller? Jag förstår inte varför nån måste va så fruktansvärt odräglig å kränkande för att jag e som jag e?

Jag har ALDRIG låtit mina barn fara illa pga min personlighet. Aldrig! Jag uppfostrar mina barn på mitt sätt, å de e de ENDA RÄTTA SÄTTET FÖR MIG! Eller finns de nån jävla MALL om hur man ska uppfostra sina barn å om hur man ska va som mamma eller?? Äh..bullshit! Mina 2 underbara barn kommer att ha ögon i nacken just PGA min uppfostran. Jag ger dom den frihet jag själv anser att dom kan hantera. Alla barn e olika, alla föräldrar e olika, mina barn e som dom e å JAG känner dom bäst, JAG vet vad som e bäst för dom. Å dom e världens bästa barn, å jag e världens bästa mamma för DOM. Resten av barnen skiter jag högaktningsfullt i faktiskt.

Så, ni som får för er att skriva kränkande å helt idiotiska kommentarer, gör de, för jag kommer att radera dom utan att läsa igenom dessa helt orelevanta ord. Tycker bara att de e tragiskt att vissa människor e så fruktansvärt inskränkta å lever efter vissa, för mig, fel normer om hur man "bör" vara å hur man "bör" se ut som förälder. Jag tar mitt ansvar, annars hade jag inte haft kvar mina barn under MITT tak, dom har trots allt sina pappor...så frågan e: OM jag nu hade varit ett srprutluder från ryssland å ett looserluder som snor skattebetalarnas pengar, hade jag haft mina barn under mitt tak då? Sug på den...

SKÄMS!!

Äh, fy faaan säger jag bara...

Visst, jag har hört å läst mycket om mig själv...å om va folk tycker å tänker om mig. MEN, jag hoppas verkligen att den personen som skrivit DETTA om mig mår otroligt bra å e en frisk å sund människa som har goda vänner å ett bra liv...å som framför allt KÄNNER mig!

"Jag tycker du verkar vara en perverst sinnessjuk människa. Ser ut som ett ryskt sprutluder och jiddrar en massa skit i meningar som om vartannat bara innehåller svordomar och förolämpningar. Det mest tragiska i situationen är att du är s.k. mamma. "Så kallad" för att du inte förstår vad mammarollen innebär men tragiskt nog har gett liv åt två barn som får fara åt helvete illa. En ansvarstagande mor tar inte med sina barn på krogen, knullar inte runt som ett jäkla jehu och gör framförallt något vettigt av sitt liv - tex. skaffar ett jobb så att vi andra skattebetalare inte behöver försörja dig, looserfnask"