Miss Vasiliki

onsdag 16 februari 2011

vinden vänder på ett kick...så även turen

Hoppsan...hejsan, precis som om jag inte visste att de skulle vända lixom. Sjukt hur de bara kan slå bakut på 24 timmar? Inte en vecka eller ett år eller en månad, utan 24 timmar! Först får jag reda på att jag inte e berättigad förlängt csn vilket för mig e en fullständig katastrof eftersom de e den enda "inkomstkällan" jag har om man nu inte räknar in bidragen för barnen så klart. Eeeeh, krävs ju ingen Einstein för att räkna ut att de inte kommer gå runt för mig, va ju jävligt tufft redan innan lixom! Fick fan panik...så jag ringde faktiskt till försörjningsstödet å förklarade min situation, hon frågade då om jag studerar å jag sa naturligtvis JA. Då säger hon att jag antagligen inte kommer att få nån hjälp eftersom man som student ska kunna klara sig, jo visst sa jag, de vet jag...men nu HAR jag ju inget csn? Alltså jag har INGET? Men, nej, såna e reglerna...
Så...jag va tvungen att ta ett otroligt jobbigt beslut, ett beslut jag verkligen inte tog i en handvändning direkt, de tog fruktansvärt lång tid innan jag bestämde mig. Men, beslutet jag tog va att jag tyvärr måste avsluta mina studier för att börja stämpla igen ENBART för att få ekonomisk hjälp av försörjningsstödet. Gör fan ont i mig...när jag äntligen äntligen kom in på just ekoblocket, jag då måste jag avbryta pga att jag inte får förlängt csn. Snacka om otur eller? Å de gick så fruktansvärt bra! Så otroligt givande, roligt å intressant...vill ju inget annat än att avsluta mina studier för att sen arbeta inom ekonomi, men som vanligt så e de alltid nåt som sätter käppar i hjulet för mig. Alltid nåt som gör att min tur vänder å blir till otur i stället. Så ledsen över detta...så fruktansvärt ledsen... Men så e de just nu, finns inget att göra nåt åt, bara trist att de ska va så.

Sen...fick jag ytterligare ett väldigt jobbigt svar igår, ett svar på en fråga jag ställt mig ganska länge å fick svaret igår. Ett svar som gjorde att jag tappade fotfästet, ett svar som gjorde att jag tappade andan, de svartnade för ögonen på mig, började gråta nåt hejdlöst...kopiösa mängder tårar som inte ville sluta rinna. Denna incident å detta svar krävs oxå ett beslut, ett RÄTT beslut...å de beslutet togs snabbare än kvickt.

Nu e de film me kidsen!