Miss Vasiliki

tisdag 10 maj 2011

Lycklig! för tillfället iaf...

Jaaa...jag e lycklig...känner ett lyckorus i kroppen, lite pirr i magen... Mmmm, en historia som började bra men gick käpprätt åt helvete men så...en dag så bara fanns den där meningen där, som fick mig att till en början bli chockad, men sen ACK så glad! Så glad...för jag hade förlorat hoppet om att de skulle bli nåt bra av de. Men de blev de:) å jag mår bättre än va jag gjort på ganska länge. Fast jag hoppas inte för mycket, absolut inte, har ju otroligt svårt att lita på nån som de ser ut idag...tilliten försvann för nåt år sen å sen dess har jag byggt upp en pansarvägg som skydd. Inga känslor, ingenting...så, vi får väl se va som händer! Ta de lugnt så ordnar sig allt, hoppas jag.

Annars e de okej, kämpar me ångesten över för vad som komma skall, jobbigt värre just nu. Andra saker verkar lösa sig tack å lov, tar inte ut nåt i förväg, men de verkar lösa sig för mig äntligen! Bara hoppas på att de håller i sig... Har även ett sommarjobb på g, men de kan ju bli lite komplicerat eftersom jag har barnen under egentligen hela sommaren förutom 2-3 veckor då jag e helt ledig ifrån allt. Vet inte riktigt hur jag ska lösa de, får se hur jag gör.

Åååå va jag njuter av detta helt underbara väder! otroligt skönt...så underbart! Tänker njuta av de så länge de håller i sig, för man vet aldrig när regnet kommer in över vårt avlånga land igen.

Jepp! Nu ska jag bege mig ut till mina barn i vardagsrummet!