Miss Vasiliki

söndag 20 juni 2010

Fotbolls-vm å midsommar!

Igår kväll kände både jag å Oliver att vi hade myror i röven, så vi duschade, gjorde oss i ordning å åkte in till Hard Rock café å kollade på fotbollen! Danmark - Kamerun va de, å jäääävlaaaar va vi skrek när Danmark la sina mååååååål!! Shit va kul vi hade! Tog en massa crazy foton, skrattade, hade de riktigt riktigt mysigt faktiskt. De som e så kul e ju att jag känner ju så många i personalen som jobbar så varje gång jag kommer så blir de ju glada miner direkt, de roliga e att jag ALLTID går till HRC oavsett liksom, med eller utan barn, gillar stället, tycker om personalen, de e liksom mitt favvo-ställe!

Så, på tisdag när Grekland spelar mot Argentina så ska jag ta me mig kidsen å Nathalie å Malin till HRC för å titta på matchen å bara YEEEEEAAAAAHHH heja på GREEEKLAAAND!! Fan va kul... De känns som att sommaren e här så fort de e VM i fotboll, spelar liksom ingen roll va de e för en dag, alla dagar e festdagar när de e fotbolls-VM! Folk på uteserveringarna eller inomhus vid storbildsskärmarna, iskall öl, glatt humör, glada miner....DE gillar jag! Ska försöka ta vara på dom fina dagarna nu, försöka sätta mig me barnen utomhus å titta på fotbollen, försöka suga in alla underbara intryck detta evenemang för me sig, ska leva fullt ut nu. Mår fantastiskt bra! Klart att vissa dagar rent av bara suger fett asså, men vem fasen har sagt att livet e en dans på rosor då?? Men EN sak kan jag i alla fall stå för, å de e att jag e PERFEKT som jag e! Även om inte mitt liv e en dans på rosor så skulle jag aldrig byta ut de mot nåt annat liv än de jag har just i dagens läge.

Midsommar närmar sig me stormsteg nu! De kommer nog att bli en av de bästa midsomrarna på länge... Min underbara vän T å jag ska åka ner till Halmstad på torsdag eftermiddag, å kommer hem på lördag igen. De ska bli så underbart härligt att få åka ifrån stan, å få göra nåt annat i en helt annan stad, kanske åka till Tylösand på fredag, på midsommar. Bara vara...långt ifrån störande parasiter, långt ifrån konflikter som suger musten ur en, bara jag å T å ett soligt (förhoppningsvis...) Halmstad som välkomnar oss me öppna armar!

Here we cooooomeeeee!!